کلیدواژه ها = کیفیت
تعداد مقالات: 8

1 ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ در ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ روﺷﻬﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻮﻟﮏ ﺑﺮی
شهاب رومیانی؛ علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.37 K)

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ روﻏﻦ و ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.4 K)

3 ارزیابی کیفیت و کمی منی تازه و منجمد شده گاوهای نر بومی گلپایگانی
محسن برجی؛ سعید رضا مسیحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.3 MB)

4 مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی عسل عرضه شده مناطق مختلف در فروشگاه های اهر
مجتبی مودب گسکرئی؛ مقصود بشارتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (823 K)

5 مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی عسل مناطق مختلف عرضه شده در فروشگاه های تبریز
مقصود بشارتی؛ مجتبی مودب گسکرئی؛ زهرا مرادی قراجه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (762.05 K)

6 بررسی اثر افزودن آب و طول خط تولید بر ترکیب مواد مغذی خوراک پلت تولیدی در کارخانجات خوراک دام و طیور
محمدمهدی یعقوب زاده؛ رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.77 K)

7 عملکرد و کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی در پاسخ به روشهای مختلف تولک بری
شهاب رومیانی؛ علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.63 K)

8 اثرات میوه ی کور بر عملکرد کیفیت لاشه و فراسنجه های بیوشیمیایی جوجه های گوشتی
داود سلطانی؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.52 K)