کلیدواژه ها = کنجاله سویا | ||
تعداد مقالات: 64 | ||
1 | بررﺳﯽ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﻦ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای ﮐﻨﺠﺎﻟﻪﺳﻮﯾﺎ از ﺗﻐﯿﯿﺮات رﻧﮓ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪلﻫﺎی رﯾﺎﺿی | |
محمد صدقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ پریسا سلیمانی رودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.74 K) | ||
2 | تاﺛﯿﺮ روش ﻫﺎی ﻓﺮآوری ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محدثه طوسی مجرد؛ علیرضا صیداوی؛ محمد داداش بیکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.36 K) | ||
3 | ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﺳﻮﯾﺎ و ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﮐﻠﺰا در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی | |
جواد فلاحتی زو؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمدرضا نظری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.3 K) | ||
4 | بررسی پارامترهای عملکرد بلدرچین ژاپنی در پاسخ به جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا | |
علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی؛ مسعود رنجبران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB) | ||
5 | اثر جایگزینی کنجاله گوار با کنجاله سویا جهت جایگزینی در جیره بره های پرواری نژاد رل | |
مجید مهدوی کلاته نو؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ فرید مسلمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.09 MB) | ||
6 | بررسی عملکرد نیتروژن پودر ماهی ،تفاله گندم، کنجاله سویا و سویای فراوری شده در نشخوارکنندگان با استفاده از دو روش سه مرحله ی آنزیمی و CNCPS | |
لیلا حیدری؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.52 K) | ||
7 | بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس درمنه بر پارامتر های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی | |
فرزانه رحیمی نیت؛ شکوفه غضنفری؛ داوود شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.02 MB) | ||
8 | مقایسه روند تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین پودر ضایعات کشتارگاه طیور با کنجاله سویا و پودر ماهی | |
محمد زهره وند؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ علیرضا علیزاده؛ مهدی تقی نژاد رودبنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.02 K) | ||
9 | بررسی اثرات سطوح مختلف کنجاله کانولا و مس بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
سینا پیوستگان؛ پرویز فرهومند؛ رسول شهروز؛ نگین دلفانی؛ امیر طلاتپه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.23 K) | ||
10 | تاثیر تغذیه گلوتن ذرت و کنجاله سویای فرآوری شده با زایلو در گاوهای اوایل دوره شیردهی | |
مقداد جهانی مقدم؛ سعید محمدی؛ حمید امانلو؛ احسان محجوبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB) | ||
11 | ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎه ﻃﯿﻮر ﺑﻪ روش ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ | |
مهدی توکلی مقدم؛ حسین مروج؛ محمد کوهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (881.79 K) | ||
12 | ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮیﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﻣﺎس ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮشتی | |
حسنا حاجاتی؛ احمد حسن آبادی؛ منصور رضایی؛ مائده جهادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (894.79 K) | ||
13 | تأثیر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله منداب کانادایی به جای کنجاله سویا بر عملکرد مرغان تخمگذار تجارتی | |
یحیی ابراهیم نژاد؛ رضا ریاضی؛ کامبیز ناظرعدل؛ ابوالقاسم محمدی؛ رامین سلامت دوست نوبر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.56 K) | ||
14 | بررسی اثرات سطوح کنجاله پنبه دانه و لایزین بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی | |
محمد حسینی؛ سعید معسومی خلیل آباد؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (225.79 K) | ||
15 | استفاده از کنجاله کلزا به جای کنجاله سویا در جیره غذایی جوجه های گوشتی ماده | |
مهراب فرجی نافچی؛ فریبرز خواجعلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (171.78 K) | ||
16 | تاثیر گلوتن مایع بر کیفیت تخم مرغ | |
مینا حسن زاده؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.18 K) | ||
17 | تاثیر خیساب بر مرفولوژی روده کوچک مرغ های تخمگذار LSL | |
مینا حسین زاده؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.79 K) | ||
18 | استفاده از منابع پروتئین گیاهی ارزان تر در جانشینی کنجاله سویا در تغذیه جوجه های گوشتی | |
علی اصغر ساکی؛ معصومه عباسی نژاد؛ جلال سالاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.24 K) | ||
19 | اثر منابع مختلف ازت و فرآوری دانه جو بر هضم مواد مغذی و تغییرات pH و آمونیاک شکمبه در گوسفند | |
احمد احمدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ سلمان افشار؛ علی اصغر ساکی؛ خلیل زابلی؛ پویا زمانی؛ سید علی حسینی سیر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB) | ||
20 | اثر مدت زمان فرآیند حرارتی خشک دانه کامل سویا و سطوح مختلف مصرف بر عملکرد جوجه های گوشتی نر | |
احسان شهرامی؛ محمد شیوا زاد؛ حمید امانلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB) | ||
21 | اثر میزان پروتئین عبوری بر روی میزان رشد بدن و ابقا ازت در بز مرخز | |
صالح صالحی؛ عبدالستار کاکه خانیان؛ کامبیز کامکار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB) | ||
22 | اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر غلظت اوره و گلوکز خون گوسفند نژاد مهربان | |
محمد مهدی طباطبایی؛ شهرام نجفی؛ احمد احمدی؛ علی اصغر ساکی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ زهرا زمانی؛ محمد حسین رحمتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) | ||
23 | مقایسه سطوح مختلف کنجاله سویا (روغن گیری شده با روش حلال و مکانیکی) بر عملکرد و تغییرات طول روده باریک جوجه های گوشتی | |
معصومه عباسی نژاد؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ حسن علی عربی؛ طاهره رنجبری؛ سارا میرزایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
24 | تاثیر آنزیم آویزایم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
محمدرضا فتح آبادی؛ نجفقلی دبیری؛ منصور میاحی؛ عبدالرضا حیدری بوشهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB) | ||
25 | استفاده از پودر چربی پالم در تغذیه جوجه های گوشتی | |
فرهنگ فقیه محمدی؛ ابولفضل زارعی؛ محمود شیوازاد؛ هوشنگ لطف الهیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB) |