کلیدواژه ها = ارزش غذایی
تعداد مقالات: 108

101 بررسی اثر مرحله بلوغ گیاه ذرت بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت ایرانی
غلامحسین صفرزاده چاقمی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.95 K)

102 بررسی اثر سطوح مختلف فشار بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.27 K)

103 تعیین ارزش غذایی گیاه مرتعی پوآبولبوزا (Poa bulbosa) در مراحل مختلف فنولوژیکی در منطقه نتور استان اردبیل
محمدجواد عشقی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ اردوان قربانی؛ جمال سیف داواتی؛ حسین عبدی بنمار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.26 K)

104 تعیین ارزش غذایی جلبک سبز با استفاده از روش کیسه های نایلونی
وحید کردستانچی؛ اکبر تقی زاده؛ علی زنبوری؛ حجت شهزاد؛ علی مساعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.3 K)

105 تعیین ارزش غذایی دانه گلرنگ فرآوری شده با استفاده از روش تولید گاز
حجت شهزاد؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز؛ وحید کردستانچی؛ علی مساعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.13 K)

106 تعیین ارزش غذایی علوفه نی (Phragmetes australis) رشد کرده در منابع مختلف آبی به روش کیسه های نایلونی (in situ)
مصطفی یوسف الهی؛ سعید شایسته؛ قاسم جلیلوند؛ کمال شجاعیان؛ حسن کارگر؛ مرتضی اصغری پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.13 K)

107 اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ
افسانه احراری؛ محمدحسن فتحی؛ احمد ریاسی؛ مصطفی یوسف الهی؛ وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.04 K)

108 بررسی ارزش غذایی ارقام مختلف پوست پسته تولیدی منطقه زرندیه در تغذیه دام
کوروش هاشمیان تبریزی؛ علیرضا علیزاده؛ عباسعلی ناصریان؛ مهدی سلیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.54 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد آخرین صفحه