کلیدواژه ها = پارامترهای خونی
تعداد مقالات: 16

1 تاﺛﯿﺮ دو ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﮔﻨﺪم در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﺟﯿﺮه ذرت ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و pH ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی شیری هلشتاین
غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ حامد بیرانوند؛ علی جراح؛ ناهید پژوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.22 K)

2 بررسی اثر جیره های سنتی مورد استفاده در استان اردبیل برمصرف خوراک و پارامترهای خونی بره های پرواری مغانی
نازنین حنیفه زاد؛ حسین عبدی بنمار؛ میرداریوش شکوری؛ بهمن نویدشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.52 MB)

3 اثر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه و مکمل لایزین در جیره های غذایی جوجه های گوشتی بر پارامتر های خونی
محمد حسینی؛ سعید معسومی خلیل آباد؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.17 K)

4 بررسی اثرات استفاده از مخلوط گیاهان دارویی نعناع، آویشن و مرزه بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه هایخونی و ایمنی مرغ های تخم گذار
داود بهشتی خواجه؛ علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.68 K)

5 اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری قابل هضم بر عملکرد و بعضی از پارامترهای خونی مرتبط با چربی در بره های نر گوسفند کرمانی
محمد سفلایی شهر بابک؛ محمد مرادی شهر بابک؛ حسین مرادی شهر بابک؛ علی موسی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

6 بررسی تأثیر فیزیولوژیک ترکیب بتاآدرنرژیک آگونیست بر ترکیب لاشه و پارامترهای خونی جوجه های گوشتی
جابر داوودی؛ شهرام گلزار ادبی؛ سلمان نومی؛ یوسف حاجی اصغری؛ بهمن پریزادگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.6 K)

7 تاثیر برنامه های نوری مختلف بر حساسیت به آسیت و برخی پارامترهای خونی در جوجه های گوشتی آرین
مرضیه رحمانی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ رسول واعظ ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.66 K)

8 تاثیر تنش گرمائی بر روی برخی از پارامترهای خونی جوجه های گوشتی
ابراهیم طالبی؛ حبیب اله جوهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

9 تأثیر سطوح مختلف مکمل سین بیوتیک بر عملکرد و برخی از پارامترهای خونی در بلدرچین ژاپنی
محمدرضا شریفی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.87 K)

10 تأثیر اسیدهای آلی مختلف بر عملکرد و برخی فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی
رامین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.41 K)

11 اثر سطوح مختلف پودر برگ به لیمو بر عملکرد و پارامترهای خونی جوجه های گوشتی
مرضیه مهرپرور؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.38 K)

12 جایگزینی سطوح مختلف کاه گندم با برگ خرما بر سلامتی بره های بلوچی
امین صلاحی؛ رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.21 K)

13 تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک و پری بیوتیک بر پارامترهای خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
هادی قنبرزاده؛ نظر افضلی؛ آرش امیدی؛ حسین شجاعی؛ معصومه ولوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.66 K)

14 تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ خوراکی آگاریکوس بیسپروس بر برخی پارامترهای خونی جوجه های گوشتی
محمد شمسیه؛ محمود شمس شرق؛ سعید زره داران؛ بهروز دستار؛ مرضیه فلکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.69 K)

15 بررسی اثرات عصاره آبی-الکلی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) بر پارامترهای خونی در موش صحرایی
نوشین عارف زاده؛ جواد آرشامی؛ علیرضا هروی موسوی؛ زهرا موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.34 K)

16 بررسی تغییرات خونی و آنزیمی در جوجه های گوشتی درگیر با آسیت القایی به روش سرما
مختار فتحی؛ تیمور تنها
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.7 K)