کلیدواژه ها = کیفیت لاشه
تعداد مقالات: 19

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻻﺷﻪ از ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎرش ﮐﻠﯽ ﻣﯿﮑﺮوﺑﻬﺎ در ﺧﻂ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺷﮑﻢ و ﭼﯿﻠﺮﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﻬﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ ﻣﺮغ اﺳﺘﺎن ﯾﺰد
محمد رضا مفیدی؛ مهدی شکوهمند؛ محمد صادق سعید آبادی؛ زهرا عبادی؛ فیروز عقابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.58 K)

2 ارزیابی اثرات گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی و مخلوط های آنها بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون جوجه های گوشتی
عباس حیدری؛ علی نوبخت؛ علی رضا صفامهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.75 K)

3 بررسی اثرات ترکیبات مختلف گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی
علی مدیری؛ علی نوبخت؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (220.47 K)

4 بررسی اثرات استفاده از دو نوع بنتونیت بر عملکرد جوجه های گوشتی
فاطمه خانه دار؛ رضا وکیلی؛ سونیا زکی زاده؛ احمد قدرت نما
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.84 K)

5 بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین و رشد بر عملکرد و کیفیت لاشه ی جوجه های گوشتی
علی نوبخت؛ محمدرضا رحیم زاده؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.08 K)

6 بررسی اثرات آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و گیاهان دارویی کاسنی، پونه و آویشن بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی
مظفر باقری؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.32 K)

7 بررسی اثرات استفاده از مخمر ساکارومیسس سرویسیه سویه SC47 بر عملکرد جوجه های گوشتی تجارتی
سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ فرید شریعتمداری؛ علی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

8 تاثیر استفاده از بنتونیت در تغذیه جوجه های گوشتی
ژاله میرعبدالباقی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ سید عبدالله حسینی؛ غلامحسین ایراجیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (961.57 K)

9 تعیین مناسبترین وزن کشتار در بره های نر مغانی
مهدی بایری یار؛ نصراله پیرانی؛ صادق علیجانی؛ عباس رافت؛ طاهر یلچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.93 K)

10 اثر روغن منداب روی کیفیت لاشه گوساله های نر هلشتاین
مهدی افتخاری؛ کامران رضایزدی؛ علی نیکخواه؛ اردشیر نجاتی جوارمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.84 K)

11 اثر سطوح مختلف بتا آدرنرژیک زیلپاترول هیدروکلراید بر عملکرد رشد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی
حسین خیرخواه؛ آرمین توحیدی؛ حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (169.02 K)

12 اثرات استفاده از عصاره آبی آویشن شیرازی در جیره بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت درجوجه های گوشتی
فاطمه محمد پور؛ حسن درمانی کوهی؛ مازیار محیطی اصلی؛ حسن صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.08 K)

13 اثر محدودیت غذایی در دوره پایانی بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی
محمود صحرایی؛ فرید شریعتمداری؛ اکبر یعقوب فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (930.81 K)

14 اثرمدت پروار بر کمیت لاشه شترهای نر دو و سه ساله پرواری
علی رضا فرزاد؛ داوود علی ساقی؛ جعفر باشتینی؛ علی اکبر اردلان دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

15 عنوان مقاله: بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین و رشد بر عملکرد و کیفیت لاشه ی جوجه های گوشتی
علی نوبخت؛ محمدرضا رحیم زاده؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.63 K)

16 بررسی عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های غذایی مکم لسازی شده با مولتی آنزیم
اکرم گیتوبی؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ عباس رافت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.67 K)

17 تفاوت در بازدهی خوراک و همبستگی آن با ویژگی های تولیدی در بره های نر قزل
محمد جواد ضمیری؛ ابراهیم روغنی؛ حسین رجایی؛ امان اله صلح جو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (195.2 K)

18 اثر مخلوطی از پودر زردچوبه، فلفل سیاه و سیر بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه بلدرچین های ژاپنی
بهزاد فراقی؛ حسن درمانی کوهی؛ مجید متقی طلب؛ حسن صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (731.42 K)

19 استفاده از مخلوط سیلوی تفاله تر گوجه فرنگی و ذرت علوفه ای در پروار بره های نر بلوچی
علی رضا فرزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.55 K)