کلیدواژه ها = ویسکوزیته
تعداد مقالات: 8

1 اثر آﻧﺰﯾﻢ زاﯾﻼﻧﺎز و ﺳﻄﺢ ﺑﺎﻻی وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ A در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم، ﺑﺮﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و وﯾﺴﮑﻮزﯾﺘﻪ ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت روده ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
وحید خرم آبادی؛ موسی شفیعی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین نورانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.01 K)

2 تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیره گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی
جواد حسینی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محمد کاظمی فر؛ محمد جواد آگاه؛ محمد طاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.6 K)

3 اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره رنجبری؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ معصومه عباسی نژاد؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

4 تأثیراستفاده از آنزیم ناتوزیم پلاس در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا بر خصوصیات مورفولوژیکی روده و ویسکوزیته دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
داود شریفی؛ گلستان گلستانی؛ اکبر یعقوبفر؛ علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.44 K)

5 اثر سطوح مختلف جو بر ویسکوزیته محتویات روده باریک، درصد رطوبت و اسید اوریک بستر در جوجه های گوشتی
سارا میرزایی گودرزی؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی معینی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ طاهره رنجبری؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (997.97 K)

6 اثرات پروبیوتیک، پلتسازی و آنزیم بهروی عملکرد، پاسخ سیستم ایمنی، ویسکوزیته و جمعیت میکروبی روده در خوراک تریتیکاله جوجه گوشتی
مجید حسینی؛ سهیلا صرامی؛ عبدالله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

7 اثر سطوح مختلف آنزیم و ترئونین در جیره های بر پایه گندم بر شاخص های رشد و ویسکوزیته محتویات روده جوجه های گوشتی
ماندانا حسینی؛ محمدرضا اکبری؛ حسین مهربان؛ علی محرری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (740.81 K)

8 اثر آنزیم زایلانار و سطح بالای ویتامین A در جیره های بر پایه گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و ویسکوزیته محتویات روده کوچک در جوجه های گوشتی
وحید خرم آبادی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین نورانی؛ موسی شفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.89 K)