کلیدواژه ها = زردچوبه
تعداد مقالات: 9

1 اﺛﺮ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ در ﮐﺎﻫﺶ ﺳﻨﺪروم آﺳﯿﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
مریم محمدامینی؛ عبداله حسینی؛ فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.63 K)

2 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و اﺳﺎﻧﺲ زردﭼﻮﺑﻪ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی
زهرا دارابی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ رامین حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.41 K)

3 بررسی اثر سطوح جیره ای پودر زردچوبه بر عملکرد تولیدی و کیفیت لاشه بلدرچین نر ژاپنی
پوریا احسانی؛ نریمان اوجانی؛ محمدهادی آقاجانی دلاور؛ وحید رادمهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.08 K)

4 ارزیابی آفلاتوکسین ها و اثرات زرد چوبه به عنوان آنتی اکسیدان بر میزان تجمع آفلاتوکسین ها در سینه و کبد جوجه گوشتی
حسن نظری زاده؛ حسین نعیمی پور؛ جواد اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (186.49 K)

5 اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
راضیه رئیسی؛ صغری حاتمی؛ محمدرضا اکبری؛ حسین مهریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.27 K)

6 اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
راضیه رئیسی؛ محمدرضا اکبری؛ حسین مهربان؛ صغری حاتمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.14 K)

7 اثر گیاهان دارویی زردچوبه، آویشن و دارچین در کاهش سندروم آسیت در جوجه های گوشتی
مریم محمدامینی؛ عبدالله حسینی؛ فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.05 K)

8 اثر زردچوبه، آویشن و دارچین بر خصوصیات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی
مریم محمدامینی؛ عبدالله حسینی؛ فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.24 K)

9 اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس زردچوبه بر وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی
زهرا دارابی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ رامین حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.4 K)