کلیدواژه ها = زردچوبه | ||
تعداد مقالات: 9 | ||
1 | اﺛﺮ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ در ﮐﺎﻫﺶ ﺳﻨﺪروم آﺳﯿﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
مریم محمدامینی؛ عبداله حسینی؛ فرید شریعتمداری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.63 K) | ||
2 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و اﺳﺎﻧﺲ زردﭼﻮﺑﻪ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی | |
زهرا دارابی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ رامین حبیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.41 K) | ||
3 | بررسی اثر سطوح جیره ای پودر زردچوبه بر عملکرد تولیدی و کیفیت لاشه بلدرچین نر ژاپنی | |
پوریا احسانی؛ نریمان اوجانی؛ محمدهادی آقاجانی دلاور؛ وحید رادمهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.08 K) | ||
4 | ارزیابی آفلاتوکسین ها و اثرات زرد چوبه به عنوان آنتی اکسیدان بر میزان تجمع آفلاتوکسین ها در سینه و کبد جوجه گوشتی | |
حسن نظری زاده؛ حسین نعیمی پور؛ جواد اسدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (186.49 K) | ||
5 | اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
راضیه رئیسی؛ صغری حاتمی؛ محمدرضا اکبری؛ حسین مهریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.27 K) | ||
6 | اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
راضیه رئیسی؛ محمدرضا اکبری؛ حسین مهربان؛ صغری حاتمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.14 K) | ||
7 | اثر گیاهان دارویی زردچوبه، آویشن و دارچین در کاهش سندروم آسیت در جوجه های گوشتی | |
مریم محمدامینی؛ عبدالله حسینی؛ فرید شریعتمداری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.05 K) | ||
8 | اثر زردچوبه، آویشن و دارچین بر خصوصیات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی | |
مریم محمدامینی؛ عبدالله حسینی؛ فرید شریعتمداری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.24 K) | ||
9 | اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس زردچوبه بر وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی | |
زهرا دارابی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ رامین حبیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.4 K) |