کلیدواژه ها = دارﭼﯿﻦ | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اﺛﺮ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مریم محمدامینی؛ عبداله حسینی؛ فرید شریعتمداری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.35 K) | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن از ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ تنش گرمایی | |
معصومه ولوی؛ هادی سریر؛ همایون فرهنگ فر؛ جواد حسینی واشان؛ هادی قنبرزاده؛ زهرا ترابی؛ اصغر زربان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.05 K) | ||
3 | اثر Thyme و Cinnamon ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻌﺎدل ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
آمنه رهنما؛ محسن افشار منش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (830.31 K) |