کلیدواژه ها = خصوصیات فیزیکی
تعداد مقالات: 11

1 بررﺳﯽ ﺑﺮﺧﯽ از ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ و ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ دو رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ﺗﺎﺛﯿﺮ آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمود مسیبی؛ داریوش شکوری؛ ﺻﺪﯾﻒ آزاد ﻣﺮد دﻣﯿﺮﭼﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.76 K)

2 مطالعه تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا برترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی تفاله زیتون
مسعود ذبیحی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

3 ارزیابی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته سیلو شده برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی؛ علی مهدوی؛ نادر پاپی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (91.11 K)

4 اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین
محمدعلی جعفری؛ علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

5 مقایسه خصوصیات فیزیکی و ترکیب شیمیایی تفاله لیمو ترش عمل آوری نشده و تفاله عمل آوری شده با مخمر ساکارو مایسز سرویسیا
پوریا دادور؛ امید دیانی؛ ملیحه مروت؛ مجید دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.68 K)

6 بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت شتر یک کوهانه و آمیخته
زهرا عبادی؛ فتح الله سرحدی؛ سید فضل الله موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)

7 اثر افزودن سطوح مختلف ساکارز بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه
عباسعلی ناصریان؛ حجت قلی زاده؛ عطیه بهلولی؛ عطیه رحیمی؛ محمد صدیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.25 K)

8 تأثیر افسودن سیلاژ ذرت بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه
عباسعلی ناصریان؛ حجت قلی زاده؛ عطیه بهلولی؛ عطیه رحیمی؛ محمد صدیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.77 K)

9 بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های فیزیکی سیلاژ ذرت
حمید زینالی؛ شاهو مولودی؛ علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.38 K)

10 تأثیر تفت دادن و واریته دانه جو بر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی دانه جو و همبستگی بین آن ها
سمیرا سروری؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.03 K)

11 بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو
معصومه تکلوزاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.11 K)