کلیدواژه ها = خصوصیات فیزیکی | ||
تعداد مقالات: 11 | ||
1 | بررﺳﯽ ﺑﺮﺧﯽ از ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ و ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ دو رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ﺗﺎﺛﯿﺮ آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محمود مسیبی؛ داریوش شکوری؛ ﺻﺪﯾﻒ آزاد ﻣﺮد دﻣﯿﺮﭼﯽ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.76 K) | ||
2 | مطالعه تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا برترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی تفاله زیتون | |
مسعود ذبیحی؛ امین خضری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB) | ||
3 | ارزیابی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته سیلو شده برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری | |
زهرا عبادی؛ علی مهدوی؛ نادر پاپی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (91.11 K) | ||
4 | اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین | |
محمدعلی جعفری؛ علی نیکخواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB) | ||
5 | مقایسه خصوصیات فیزیکی و ترکیب شیمیایی تفاله لیمو ترش عمل آوری نشده و تفاله عمل آوری شده با مخمر ساکارو مایسز سرویسیا | |
پوریا دادور؛ امید دیانی؛ ملیحه مروت؛ مجید دهقان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.68 K) | ||
6 | بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت شتر یک کوهانه و آمیخته | |
زهرا عبادی؛ فتح الله سرحدی؛ سید فضل الله موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB) | ||
7 | اثر افزودن سطوح مختلف ساکارز بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه | |
عباسعلی ناصریان؛ حجت قلی زاده؛ عطیه بهلولی؛ عطیه رحیمی؛ محمد صدیقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.25 K) | ||
8 | تأثیر افسودن سیلاژ ذرت بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه | |
عباسعلی ناصریان؛ حجت قلی زاده؛ عطیه بهلولی؛ عطیه رحیمی؛ محمد صدیقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.77 K) | ||
9 | بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های فیزیکی سیلاژ ذرت | |
حمید زینالی؛ شاهو مولودی؛ علی کارگری رضاپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.38 K) | ||
10 | تأثیر تفت دادن و واریته دانه جو بر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی دانه جو و همبستگی بین آن ها | |
سمیرا سروری؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ حمید محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.03 K) | ||
11 | بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو | |
معصومه تکلوزاده؛ امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.11 K) |