صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
سیر
تعداد مقالات:
19
1
تاثیر عصاره دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد جوجه های گوشتی
انور آموزمهر؛ بهروز دستار؛ حسین لنگری؛ جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (356.61 K)
2
اثر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و پودر مخلوط گیاهی حاوی سیر و آویشن در جیره ی غذایی بر عملکرد مرغ های تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ
احمد محبی فر؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (241.29 K)
3
بررسی اثر سطوح مختلف سیر خام و پودر سیر بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
آمنه منصوری؛ مهرداد ایرانی؛ بهمن اسلامی؛ مهدی قادری جویباری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (176.52 K)
4
اثر سیر با و بدون پروبیوتیک بر پارامترهای عملکردی، کلسترول و لیپوپروتئین های سرم در جوجه های گوشتی
علی دانشمند؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ اسعد وزیری؛ طیبه عزیزی؛ شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (243.73 K)
5
تاثیر مصرف مکمل مس و پودر سیر بر ساختار چربی زرده تخم مرغ
فرشاد زمانی؛ حمید فریمان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (883.06 K)
6
مقایسهی اثر افزودن سه عصارهی تجاری گیاهی و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (747.19 K)
7
مقایسهی اثر افزودن آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و سه عصاره تجاری گیاهی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (413.95 K)
8
مقایسهی اثر افزودن سه عصاره تجاری گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (457.22 K)
9
اثر عصاره های الکلی پیاز(Allium cepa) سیر (Allium sativum) وسرخارگل (Echinacea purpuea) بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی
کبری جرجندی رضازاده؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (329.99 K)
10
تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن به عنوان افزودنی بعد از دوره محدودیت غذایی بر عملکرد و درصد تلفات جوجه های گوشتی
راضیه ولی پوریان؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (817 K)
11
بررسی عصاره سیر در کاهش اثرات سوء آفلاتوکسین بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسن نظری زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (297.28 K)
12
تاثیر عصاره برگ زیتون و عصاره سیر بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی در شرایط ایجاد کننده آسیت
علی اصغر مطلبی؛ محمدحسین شهیر؛ محمدحسین نعمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (514.96 K)
13
تأثیر استفاده از سطوح مختلف سیر تازه برشاخص های عملکرد جوجه های گوشتی
رامین نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (293.02 K)
14
بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های فیزیکی سیلاژ ذرت
حمید زینالی؛ شاهو مولودی؛ علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (256.38 K)
15
بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های شیمیایی سیلاژ ذرت
حمید زینالی؛ شاهو مولودی؛ علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (266.09 K)
16
ارزیابی تاثیر مکمل سازی سطوح مختلف سیر و پیاز تازه بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فرهاد اکبرنژاد نشلی؛ رامین نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.59 K)
17
ارزیابی تاثیر مکمل سازی سطوح مختلف سیر و یا پیاز تازه در دوره آغازین پرورش بر عملکرد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
فرهاد اکبرنژاد نشلی؛ رامین نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.91 K)
18
بررسی مصرف سطوح مختلف سیر خام و پودر سیر بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
آمنه منصوری؛ مهرداد ایرانی؛ هادی یوسف تبار میری؛ مهدی قادری جویباری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.18 K)
19
بررسی اثر مصرف سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد و کلسترول و تری گلیسیرید سرم خون جوجه گوشتی
غلامرضا زابلی؛ مهدی جهانتیغ؛ محمود قزاقی؛ مرتضی اصغری؛ رحمت حق پرور؛ علی ملایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.16 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه