کلیدواژه ها = اسانس گیری
تعداد مقالات: 8

1 بررﺳﯽ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﺳﺎﻧﺲﮔﯿﺮی ﺷﺪه ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺧﻮزستان ﺑﻪ ﺟﺎی ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﮋاد فراهانی
محمد وطن پرست؛ آرش آذرفر؛ حشمت اله خسروی نیا؛ حسین کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.54 K)

2 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﺗﻔﺎﻟﻪ اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺮی ﺷﺪه ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی رﺷﺪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮواری
آرش آذر فر؛ محمد وطن پرست؛ حشمت اله خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.77 K)

3 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری گل محمدی در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.75 K)

4 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری زنجبیل در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری؛ محسن تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

5 بررسی تاثیر مصرف تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی برغلظت لپوپروتئین های خون در بره های پرواری
زینب کوه نشین؛ آرش آذرفر؛ حشمت الله خسروی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB)

6 تأثیرافزودن تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی به جیره بره های پرواری بر پویایی تولید گاز به روش آزمایشگاهی
آرش آذرفر؛ حسین کریمی؛ حشمت ا... خسروی نیا؛ علی کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.92 K)

7 بررسی جایگزینی سطوح مختلف تفاله اسانس گیری شده گیاه مرزه خوزستانی به جای یونجه در پرواربندی بره های نژاد فراهانی
محمد وطن پرست؛ آرش آذرفر؛ حشمت الله خسروی نیا؛ حسین کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.74 K)

8 تاثیر افزودن تفاله اسانس گیری شده گیاه مرزه خوزستانی بر فراسنجه های رشد بره های پرواری
آرش آذرفر؛ محمد وطن پرست؛ حشمت الله خسروی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.37 K)