کلیدواژه ها = تغذیه دام
تعداد مقالات: 29

1 بررﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ارﻗﺎم ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺴﺘﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪی ﻣﻨﻄﻘﻪ زرﻧﺪﯾﻪ در ﺗﻐﺬﯾﻪ دام
کوروش هاشمیان تبریزی؛ علیرضا علیزاده؛ عباسعلی ناصریان؛ مهدی سلیمی
مشاهده مقاله

2 پسماندها و محصولات فرعی در تغذیه دام و طیور
علی حسین خانی؛ امیرحسین عسکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.75 K)

3 بررسی امکان استفاده از کود ورمی کمپوست گاوی در تغذیه دام
نگین امیری دوماری؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.63 K)

4 مقایسه تجزیه پذیری علوفه های خشک یونجه با باقیمانده زراعی روناس به روش in situ
الهام امیر تیموری؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.38 K)

5 اثر جایگزینی کنجاله گوار با کنجاله سویا جهت جایگزینی در جیره بره های پرواری نژاد رل
مجید مهدوی کلاته نو؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.09 MB)

6 استفاده از پسماند تقطیری تغلیظ شده ی ملاس حاصل از کارخانه های تولید الکل در تغذیه دام
وحید علامه صدر؛ محمد مهدی معینی؛ طاهره امجدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.55 K)

7 اثر بلوک کردن جیره های با و بدون کود مرغی فرآوری شده بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.68 K)

8 استفاده از پسماندهای جانبی مرکبات در تغذیه دام: مقاله مروری
سیدعلی شیرنگی؛ ایدا قجرزاده؛ سروش خادمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.29 K)

9 بررسی امکان استفاده از سیلوی ضایعات سیب زمینی در تغذیه نشخوارکنندگان
مصطفی یوسف الهی؛ روح اله کامیاب کلانتری؛ احسان دیرکوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.82 K)

10 بررسی اثر فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه ای ضایعات سیب زمینی به منظور استفاده در تغذیه دام
یداله چاشنی دل؛ حسین کلارستاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.38 K)

11 مقایسه خوش خوراکی پسماندهای رستوران با برخی مواد رایج در تغذیه دام
مهدی مرادی؛ علی حسین خانی؛ صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (222.48 K)

12 اثر رطوبت در عمل آوری با روش دپو کردن بر تغییرات دمایی و زنده مانی باکتری های بیماری زا بستر جوجه گوشتی جهت تغذیه دام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.96 K)

13 تعیین قابلیت هضم خرمای ضایعاتی در تغذیه دام
مسعود خوارزمی؛ نجمه کارگر؛ علی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

14 اثر سطوح مختلف ملاس و مدت زمان سیلو کردن بر خاصیت سیلویی علف سویا
محمد حسین اخوت؛ عبدالحلیم کر؛ محمد پاسندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

15 تعیین ارزش غذایی بقایای گلابگیری در تغذیه دام
امید دیانی؛ محمد رضا ثابت پی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.14 K)

16 تعیین ارزش غذایی پوست صنوبر به منظور استفاده در تغذیه دام
محمد مهدی معینی؛ منوچهر سوری؛ شهاب قاضی؛ شهاب پاینده؛ محمود خیر آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

17 بررسی کل نیتروژن فرار (TVN) در مواد خوراکی ارسال شده به آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی و تغذیه دام از سال 1383 تا 1385 در اصفهان
هادی میرانزاده؛ سعید مصلحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

18 بررسی ترکیبات شیمیایی و استفاده از پساب تقطیری در تغذیه بره های لری
سعید سعید؛ محمد مهدی معینی؛ فردین هژیری؛ ابراهیم نوریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.35 K)

19 بررسی تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم پوسته باقلا عمل آوری شده با مواد قلیایی در تغذیه نشخوارکنندگان
محمد دالوند؛ محمد مهدی معینی؛ منوچهر سوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.52 K)

20 لاکتوزیل اوره، منبعی برای افزایش سطح مصرف اوره و آب پنیر در تغذیه دام
یدالله ترکاشوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

21 مقایسه فراسنجه های تجذیه پذیری کنجاله گوار با برخی کنجاله های معمول در تغذیه دام
مجید مهدوی کلاته نو؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ فرید مسلمی پور؛ رحمت سمیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.46 K)

22 مقایسه بخش های پروتئینی کنجاله گوار با کنجاله های معمول در تغذیه دام بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)
مجید مهدوی کلاته نو؛ نور محمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ فرید مسلمی پور؛ رحمت سمیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (208.61 K)

23 بررسی مشکلات و اولویت های تحقیقاتی در بخش تغذیه دام و طیور کشور
ابوالفضل عباسی؛ علی جوانروح علی آبادی؛ محسن شوکت فدایی؛ عبدالرسول علامه؛ مجتبی زاهدی فر؛ ناصر تیموری نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.75 MB)

24 تعیین گوارشپذیری ماده خشک و ماده آلی جلبک دریایی سارگاسوم آنگوستیفولیوم ( Sargassum ungustifolium ) به منظور استفاده در تغذیه دام
عبدالمهدی کبیری فرد؛ محمدهادی صادقی؛ محمود دشتی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.22 K)

25 تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی خام دو جلبک دریایی سواحل استان بوشهر (سارگاسوم آنگوستیفولیوم و گراسیلاریا کورتیکاتا) به منظور استفاده در تغذیه دام
عبدالمهدی کبیری فرد؛ ابوطالب صادقی؛ امیرارسلان کمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (475.43 K)