کلیدواژه ها = شکمبه
تعداد مقالات: 100

1 اﺳﺘﻔﺎده از اوره ﮔﻮﮔﺮددار در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺰﻫﺎی ﮐﺮﮐﯽ راﯾﻨﯽ و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ درشکمبه
اکبر جواندل کور عباسلو؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.21 K)

2 مطالعه ﺗﻐﯿﯿﺮات اﯾﺠﺎد ﺷﺪه درpH ﺷﮑﻤﺒﻪ و اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارا سطوح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺎﮐﺎرز و ﻧﺸﺎسته
امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.99 K)

3 تاﺛﯿﺮ دو ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﮔﻨﺪم در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﺟﯿﺮه ذرت ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و pH ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی شیری هلشتاین
غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ حامد بیرانوند؛ علی جراح؛ ناهید پژوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.22 K)

4 اﺛﺮ دو ﺳﻄﺢ از ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ در ﺷﮑﻤﺒﻪ ( RDP ) روی ﮐﯿﻔﯿﺖ اﺳﭙﺮم ﺑﺰ ﻧﺮ
جواد نصیری؛ علی محرری؛ پزمان میر شکرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261 K)

5 بررﺳﯽ اﺛﺮﻣﺼﺮف ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎی ﻏﯿﺮﻗﺎﺑﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ در ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺮﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﭘﺮواری
چنگیز خشگوا؛ فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.24 K)

6 زمان مصرف خوراکی، دانشی چندگانه در بوم شناسی نشخوارکنندگان: پویایی شکمبه
اکبر نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

7 اثر دو سطح RDP بر متابولیت های خونی و فعالیت آنزیم های کبدی در بز نر
رسول رضائی؛ علی محرری؛ جواد نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.53 K)

8 اثر سطوح خیساب ذرت برفعالیت آنزیمی شکمبه بره های نر پرواری
نادر پاپی؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

9 بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله چغندر قند با جو بر عملکرد بره های نر پرواری زل
محمد هادی اقاجانی دلاور؛ فاطمه حسنی امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB)

10 اثر پیه و روغن گیاهی برتخمین سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گوسفند
حامد علیپور؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ محمدعلی جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB)

11 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و تجربه پذیری ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری؛ نور محمد تربتی نژاد؛ سعید حسنی؛ حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

12 انتقال وکتور انتقالی توسط کانژوگاسیون بین سویه های مختلف E.coli جهت امکان استفاده از آن در محیط گوارشی نشخوارکنندگان
حشمت الله عقبی طلب؛ قدرت الله رحیمی؛ فاطمه مزادیان؛ حشمت الله رحیمیان؛ زربخت انصاری؛ مصطفی حاتمی؛ مسعود بابایی؛ وحید یوسفی؛ لیلی همتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.34 K)

13 ارزیابی تجربی تکنیک لوله گذاری دو مرحله ای شکمبه در گاومیش
سعید عزیزی؛ بهرام افشار حمیدی؛ اسد ا.. تیموری؛ رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.77 MB)

14 تعیین ارزش غذایی بقایای آفتابگردان در تغذیه دام
امید دیانی؛ محمد آذر زمزم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.6 K)

15 بررسی تنوع پروتوزوآهای مژکدار شکمبه در گوسفندان قزل منطقه آذربایجان شرقی
عادل انصاری؛ اکبر تقی زاده؛ مقصود بشارتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.14 K)

16 اثرات افزودن آنزیمهای تجزیه کننده الیاف بر روی ارزش غذایی علوفه یونجه با استفاده از روشهای کیسه های نایلونی و تولید گاز
بابک باغبان زاده نوبری؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی؛ صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.74 K)

17 بررسی عوامل مؤثر بر بازده پروتئین خام در گاوهای شیرده
پویا زمانی؛ رضا میرایی آشتیانی؛ مهدی طباطبایی؛ علی اصغر ساکی؛ حسن علی عربی؛ داریوش علیپور؛ خلیل زابلی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.88 K)

18 بررسی خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و نشاسته ضایعات کارخانه های تولید ماکارونی در شکمبه نشخوارکنندگان با روش کیسه های نایلونی
هادی صدیقی؛ ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.54 K)

19 اثر کولین محافظت شده در شکمبه بر تولید و ترکیبات شیر گاوهای شیردۀ هلشتاین
مهرناز اردلان؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.55 K)

20 اثرات جایگزینی تفاله چغندرقند به جای سیلاژ ذرت بر فعالیت جویدن و الگوی تخمیرات شکمبه گاوهای شیری هلشتاین
نیما نادری؛ غلامرضا قربانی؛ علی صادقی سفید مزگی؛ ایمانه صدر ارحامی؛ محسن خسروی؛ مهدی صفاهانی لنگرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.2 K)

21 ارتباط ساختار مولکولی پروتئین با میزان پروتئین قابل متابولیسم و توازن پروتئین در شکمبه گاوهای شیری
حجت قلی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ پی کوآنگ یو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.27 K)

22 تاثیر تغذیه کولین محافظت شده در شکمبه بر عملکرد تولیدی و متابولیت های خونی گاوهای شیرده هلشتاین
مهدی دهقان بنادکی؛ فرهنگ فاتحی؛ حشمت االله بهرامی یکدانگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.19 K)

23 تاثیر اندازه قطعات علوفه خشک یونجه و ماهیت کربوهیدراتهای محلول در شوینده خنثی بر تجزیه پذیری و فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند
علی اسدی الموتی؛ غلامرضا قربانی؛ مسعود علیخانی؛ اسداله تیموری؛ محمد خوروش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.84 K)

24 اثر سیلو و علوفه خشک یونجه بر رفتار مصرف خوراک، فراسنجه های شکمبه و تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
مجید شریفی؛ علی اکبر خادم؛ احمد افضل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.93 K)

25 اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر غلظت برخی فراسنجه های شکمبه در گوسفند مهربان
نسترن ایزدی؛ حسن علی عربی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ علی اصغر ساکی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.46 K)