کلیدواژه ها = ﮔﻨﺪم
تعداد مقالات: 4

1 ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﯾﺎ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ی دارای 60 درﺻﺪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺷﻨﺎﺳﯽ روده ی ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مهری شمسی؛ مختار خواجوی؛ اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.02 K)

2 اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪای ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ ﺟﻮاﻧﻪزده و ﺟﻮاﻧﻪﻧﺰده ﺑﺎ و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ابوالفضل ﺷﺮﯾﻒ ﭘﺎﻗﻠﻌﻪ؛ محسن افشارمنش؛ محمدعلی فرقانی؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.06 K)

3 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺮﻃﻮب ﺳﺎزی و ﻓﺮم داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ ویسی بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

4 ﺗﺎﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻨﺪم، آﻧﺰﯾﻢ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻻﮐﺘﻮ ﺑﺎﺳﯿﻞ و ﮐﻠﯿﻔﺮم ﻫﺎی ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت روده ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
نرگس هاشمی چلاوی؛ داوود شریفی؛ علی میرقلنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (954.49 K)