کلیدواژه ها = مشتقات پورینی
تعداد مقالات: 10

1 اﺛﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮﺗﻌﺎدل ﻧﯿﺘﺮوژن، ﻣﺸﺘﻘﺎت ﭘﻮرﯾﻨﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﻮسفند
ناهید آقا محمدی؛ فردین هژیری؛ داریوش علیپور؛ سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.12 K)

2 تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر مشتقات پورینی، سنتز پروتئین میکروبی، مصرف و ابقای نیتروژن در گوسفندان کرمانی
زینب رئیسی؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.9 K)

3 بررسی اثر بلوک کردن جیره با و بدون کود بستر جوجه های گوشتی بر میزان فعالیت هیدرولایتیکی آنزیم های شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی به روش مشتقات پورینی دفع شده در بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.9 K)

4 اثر پیه و روغن گیاهی برتخمین سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گوسفند
حامد علیپور؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ محمدعلی جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB)

5 تأثیر سطوح مختلف کنسانتره بر سنتز پروتئین میکروبی در شکمبۀ گاومیش
یاشار وکیل فرجی؛ کاوۀ جعفری خورشیدی؛ مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.46 K)

6 بررسی اثرات سیلاژیونجه با سطوح متفاوت خرمای ضایعاتی بر سنتز مشتقات پورینی، در گوسفند کرمانی
راحله رجبی علی آبادی؛ رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (901.08 K)

7 بررسی تأثیر جایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند
مرضیه حاج محمدی؛ رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.2 K)

8 مقایسه مقدار دفع مشتقات پورینی و سنتز پروتئین میکروبی در گوساله های نر نژاد سیستانی و هلشتاین
سجاد کریمی دمنه؛ محمدرضا دهقانی؛ مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.94 K)

9 مقایسه تخمین نیتروژن میکروبی سنتز شده بر اساس روش مشتقات پورینی و روش AFRC در دو سطح متفاوت پروتئین جیره در گاوهای شیری
مهدی کاظمی بن چناری؛ مجتبی ایلانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.18 K)

10 اثر میوه بلوط و پلی اتیلن گلیکول بر تعادل نیتروژن، مشتقات پورینی و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند
ناهید آقامحمدی؛ فردین هژبری؛ داریوش علیپور؛ سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.33 K)