کلیدواژه ها = ضرایب هضمی
تعداد مقالات: 7

1 تعیین ﺿﺮاﯾﺐ ﻫﻀﻤﯽ، اﻧﺮژی ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻤﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻮﺛﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺴﺘﻪ ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ
مهتاب وهاب زاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.3 K)

2 تعیین ضرایب هضمی سیلاژ سورگوم فرآوری شده با افزودنی های مختلف با استفاده از تکنیک آزمون گاز
سهیلا شبخوان؛ مسلم باشتنی؛ علیرضا فروغی؛ حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1004.07 K)

3 مقایسه ترکیبات شیمیایی دو نمونه تفاله زیتون هسته دار و بدون هسته با تفاله سیلو شده و تعیین ضرایب هضمی نمونه های شاهد تفاله زیتون
مجتبی ابرقویی؛ یوسف روزبهان؛ داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1016.53 K)

4 تعیین ضرایب هضمی جیره های کامل و پلت شده حاوی سطوح مختلف پوست پسته به روش In vivo
پیروز شاکری؛ حسن فضائلی؛ نادر فروغ عامری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (449.84 K)

5 تعیین ارزش غذایی تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
اکرم قیاسی؛ امید دیانی؛ مسعود سامی؛ محسن افشارمنش؛ یوسف روزبهان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.88 K)

6 اثر استفاده از نسبت های مختلف برگ و ساقه خشک شده و سیلو شده سیب زمینی بر ضرایب هضمی خوراک در بره های نر پرواری نژاد مهربان
محمود قدبیگی؛ مصطفی ملکی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر بهاری؛ جواد رشیدی؛ شهین یادگاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.19 K)

7 تعیین ضرایب هضمی، انرژی متابولیسمی و تجزیه پذیری موثر پوست پسته عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
مهتاب وهاب زاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.72 K)