کلیدواژه ها = گوسفند دالاق | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اﺛﺮ ﻋﻤﻞآوری ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﺻﺪﻓﯽ ﭘﻠﻮروﺗﻮس ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﮔﻨﺪم و ﺑﺮﻧﺞ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ داﻻق | |
محمد ناصحی؛ نور محمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ امیر رضا صفائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.92 K) | ||
2 | تاثیر پرتوتابی مایکروویو برتجزیه پذیری ماده خشک دانه کلزا در گوسفند دالاق | |
جواد فرامرزی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مجتبی آهنی آذری؛ عبدالحکیم توغدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (810.12 K) | ||
3 | تأثیر عمل آوری با استفاده از تیمارهای آهک و اوره برتجزیه پذیری و فراسنجه های تجزیه پذیری و تجزیه پذیری مؤثر ماده خشک کاه زیره | |
آمنه صمدنیا؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مهدی دهقانی سانیج؛ مختار ملاکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (556.13 K) |