کلیدواژه ها = کاه کلزا
تعداد مقالات: 8

1 اﺛﺮ ﻋﻤﻞ آوری ﮐﺎه ﮐﻠﺰا ﺑﺎ ﺳﻮد و ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻇﺎﻫﺮی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﻠﻮچی
مرضیه باقری نسب؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.14 K)

2 قابلیت هضم و تجزیه پذیری ارقام مختلف کاه کلزا به روش In vivo , In vitro و In situ در کردستان
رحمن ابن عباسی؛ مریم بداغی؛ هرمز منصوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

3 ترکیب شیمیایی ، قابلیت هضمی و تجزیه پذیری ارقام کاه کلزا
مریم بداقی؛ محمد مهدی معینی؛ هرمز منصوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.7 K)

4 تاثیر کاه کلزا عمل آوری شده با سطوح مختلف سود و اوره بر عملکرد بره های نر کردی
علی رضا توسلی نیا؛ رضا ولی زاده؛ رضا وکیلی؛ سعید سبحانی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.46 K)

5 اثرات سود و اوره بر تجزیه پذیری کاه کلزا
علی رضا توسلی نیا؛ رضا ولی زاده؛ رضا وکیلی؛ سعید سبحانی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.62 K)

6 جایگزینی کاه کلزا فرآوری شده با یونجه و تاثیر آن بر رفتار مصرف خوراک، pH و جمعیت تک یاخته های شکمبه گوساله های نر پرواری هلشتاین
محسن قیاسوند؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (525.96 K)

7 بررسی تأثیر روش های مختلف فرآوری بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک کاه کلزا
محسن قیاسوند؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.61 K)

8 اثر عمل آوری کاه کلزا با سود و مایع شکمبه بر قابلیت هضم ظاهری و متابولیت های خونی گوسفندان بلوچی
مرضیه باقری نصب؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.91 K)