کلیدواژه ها = مایع شکمبه
تعداد مقالات: 18

1 اﺛﺮ ﻋﻤﻞ آوری ﮐﺎه ﮐﻠﺰا ﺑﺎ ﺳﻮد و ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻇﺎﻫﺮی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﻠﻮچی
مرضیه باقری نسب؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.14 K)

2 بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک
بهناز عینی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (836.88 K)

3 تعیین ضرایب گوارشی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک به روش تولید گاز (in vitro)
بهناز عینی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (778.78 K)

4 تاثیرعمل آوری بااورو ملاس بر هضم سرشاخه نیشکر سیلو شده در گاومیش خوزستان
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.08 K)

5 تاثیر افزایش سطوح پروتئین خام جیره در اوایل زایش بر فاکتورهای تولیدی و فیزیولوژیکی گاوهای شیری هلشتاین
بهنام قربانی کوکنده؛ تقی قورچی؛ حمید امانلو؛ سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (436.78 K)

6 تاثیر فرآوری خوراک بر قابلیت هضم مواد مغذی خوراک شروع کننده گوساله های شیری نژاد براون سوئیس
جلیل قاسمی نژاد؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ علی خسروی؛ عباسعلی ناصریان؛ علیرضا فروغی؛ سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.4 K)

7 تأثیر مکمل های موننسین سدیم و مخمر ساکارومایسس سرویسیه LevucellSC20 بر pH شکمبه و مدفوع میش های نژاد قزل در دوره فلاشینگ
علی حسینخانی؛ لیلا احمدزاده گاوآهن؛ جابر جعفرزاده؛ ملیحه داداشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.72 K)

8 تأثیر تغذیه سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر جمعیت پروتوزوآیی مایع شکمبه در گوسفند
منوره قدوسی؛ امید دیانی؛ محمد مهدی شریفی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.68 K)

9 تأثیر سیلاژ بوته سیب زمینی فرآوری شده با شکر بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم ماده خشک به روش تولید گاز آزمایشگاهی
مسعود داودی؛ حامد امینی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.51 K)

10 بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر pH مایع شکمبه و برخی از فرآسنجه های خونی گوسفندان قزل
نادره خدابخشی؛ رسول پیرمحمدی؛ یونس علی علیجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.94 K)

11 تاثیر یک مخلوط آنزیمی بر فراسنجه های تولید گاز برخی از محصولات فرعی کشاورزی
سمانه قاسمی؛ مهدی بهگر؛ موسی وطن دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (456.47 K)

12 اثر پرتو الکترون بر تجزیه پذیری سورگوم علوفه ای به روش آزمایشگاهی تولید گاز (Gas Production)
نجیب الله افراسیابی؛ قاسم جلیلوند؛ سمیه برکستان؛ میثم فولادوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.93 K)

13 اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی برمحلولیت ماده خشک برخی منابع پروتئینی
بیژن نویدگلبو؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فررزاد میرزائی آقچه قشلاق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.65 K)

14 اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی بر محلولیت ماده خشک برخی مواد خوراکی
بیژن نویدگلبو؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.83 K)

15 بررسی ارزش غذائی گونه های مختلف شبدر با استفاده از روش برون تنی
محیا کولیوند؛ مصطفی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (620.83 K)

16 تاثیر تغذیه جیره های دستی به جای جیره های مرتعی بر روند تغییرات نیتروژن آمونیاکی شکمبه شتر های تک کوهانه
پوریا دادور؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ جمال فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.74 K)

17 اثر اندازه قطعات متفاوت کاه گندم و سطوح مختلف کنسانتره بر جمعیت پروتوزوآ مایع شکمبه در گوسفند کرمانی
فائزه حسینی؛ امین خضری؛ محمدرضا وراثی اردکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.56 K)

18 اثر عمل آوری کاه کلزا با سود و مایع شکمبه بر قابلیت هضم ظاهری و متابولیت های خونی گوسفندان بلوچی
مرضیه باقری نصب؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.91 K)