کلیدواژه ها = ارزش غذایی پوست بادام
تعداد مقالات: 1

1 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺧﺸﮏ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎدام ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺧﺮاﺳﺎن ﺷﻤﺎﻟﯽ ﺑﻪ روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro )
محمد صالحی دیندار لو؛ مصطفی یوسف الهی؛ حسن کارگر؛ سید محمدرضا هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.21 K)