کلیدواژه ها = مولتی آنزیم
تعداد مقالات: 12

1 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro )
اسماعیل کرمی هومانی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان؛ محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.72 K)

2 تاثیر همزمان پروبیوتیک و مولتی آنزیم (پری مالاک و کمین) بر سیستم ایمنی و رشد جوجه های گوشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.8 MB)

3 صفات عملکردی مرغ های تخم گذار در پاسخ به تغذیه تفاله دانه انار و مولتی آنزیم
مهری رابط؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ امیرمنصور وطن خواه؛ سارا میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.97 K)

4 تاثیر افزودن یک مولتی آنزیم تجاری حاوی فیتاز میکروبی بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره هایی با کمبود فسفر
احمد ملک زادگان؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.76 K)

5 برآورد معادل پروتئین خام مولتی آنزیم ناتوزیمP و تاثیر آن بر عملکرد طیور گوشتی در جیره های دارای کمبود پروتئین خام
احمد ملک زادگان؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.49 K)

6 تاثیر فرآورده های آنزیمی ناتوزایم پلاس و مولتی بهزیم در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
راضیه ایران پرست؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری؛ نجمه مصلح؛ شهرام رحیمی؛ نرگس صیادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.1 K)

7 اثر سطوح بالای گندم و مولتی آنزیم در جیره مرغ های تخم گذار بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در فاز اول تخم گذاری
داود قربانی جعفر بیگلو؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ راضیه بدیعی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.35 K)

8 اثر استفاده از آنزیم چند منظوره بر بیوشیمی سرم و کلسترول زرده مرغ های تخم گذار تغذیه شده با سطوح بالای گندم
داود قربانی جعفربیگلو؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ فاطمه فرهمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (260.21 K)

9 بررسی عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های غذایی مکم لسازی شده با مولتی آنزیم
اکرم گیتوبی؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ عباس رافت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.67 K)

10 بررسی تأثیر استفاده از مخلوط سه آنزیم آمیلاز، گزیلاناز و پروتئاز در جیره های غذایی با سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد جوجه های گوشتی
اکرم گیتوبی؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ عباس رافت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.02 K)

11 اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار و مولتی آنزیم بر تولید مرغ های تخم گذار
ع.ا ساکی؛ م رابط؛ س میرزایی؛ پ زمانی؛ ا.م وطن خواه؛ م عباسی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.66 K)

12 اثر تغذیه سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم و مولتی آنزیم بر ویژگی های روده باریک در بلدرچین ژاپنی
فاطمه صاحبی اعلا؛ علی اصغر ساکی؛ داریوش علیپور؛ پویا زمانی؛ جلال سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.29 K)