کلیدواژه ها = مخمر ساکاروما یسیس سویسیه | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی ( in situ ) | |
اسماعیل کرمی هومانی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان؛ حسن کارگر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.33 K) |