کلیدواژه ها = مخمر ساکاروما یسیس سویسیه
تعداد مقالات: 1

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی ( in situ )
اسماعیل کرمی هومانی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان؛ حسن کارگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.33 K)