کلیدواژه ها = الیاف خام
تعداد مقالات: 11

1 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺗﺎزه زا در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺰارع ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، اﻧﺮژی، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و اﻟﯿﺎف خام
مهوش کوهی حبیبی؛ شهاب الدین مشرف؛ فریبرز بدیعی مقدم؛ حیدر علی گلمحمدی؛ منصور صالحی؛ علی آخوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.29 K)

2 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺗﺎزه زا در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺰارع ( ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، اﻧﺮژی، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و اﻟﯿﺎف خام )
مهوش کوهی حبیبی؛ شهاب الدین مشرف؛ فریبرز بدیعی مقدم؛ حیدر علی گلمحمدی؛ منصور صالحی؛ علی آخوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.16 K)

3 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺗﺎزه زا در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺰارع ( ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، اﻧﺮژی، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و اﻟﯿﺎف خام ) ﺧﺎم
مهوش کوهی حبیبی؛ شهاب الدین مشرف؛ فریبرز بدیعی مقدم؛ حیدر علی گلمحمدی؛ منصور صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.1 K)

4 تعیین قابلیت هضم و ترکیبات شیمیایی بقایای جالیزی استان کرمان در تغذیه دام
مسعود خوارزمی؛ لاله یزدانپناه؛ سید علی موسوی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.67 K)

5 تعیین ارزش غذائی و خوش خوراکی پودر هسته خرما به منظور استفاده در تغذیه دام وطیور
مسعود مستشاری؛ محمد حسین هادی تواتری؛ احمد میر هادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.12 K)

6 تعیین ترکیبات شیمیائی علوفه مراتع شور استان گلستان
عباسعلی سلیمانی؛ محمد حسین اخوت؛ محمد پاسندی؛ عبداله کاویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

7 ارزش غذایی بقایای پسته خشک شده همراه با یونجه خشک در گوسفند
حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)

8 تعیین ارزش غذایی بقایای گلابگیری در تغذیه دام
امید دیانی؛ محمد رضا ثابت پی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.14 K)

9 ارزش غذایی ضایعات کیک و کلوچه در تغذیه گوسفند مهربان
منوچهر کاظمی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ محمد تقی اخضر؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سید علی حسینی سیر؛ علی رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (976.79 K)

10 تعیین ضرائب هضمی مواد مغذی "زبره گندم" به روش In Vivo
عبداله کاویان؛ حسین غلامی؛ ابولفضل عباسی؛ محمد پاسندی؛ آشور محمد قره باش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

11 بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف مکمل گیاهی در تغذیه جوجه های گوشتی
هوشنگ لطف الهیان؛ ژاله میر عبدالباقی؛ سید عبدا. حسینی؛ علی اصغر جوان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.54 MB)