کلیدواژه ها = پرورش
تعداد مقالات: 14

1 اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ دورهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮورش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
یونس مدنی؛ شهریار مقصودلو؛ حسین عرب عامری؛ جلال حقوقدان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.11 K)

2 بررسی لنگش و راه کارهای مقابله با آن در اسب
روح اله کامیاب کلانتری؛ احسان دیرکوندی؛ علی کیانی؛ محمد جواد دادفر؛ علی مقصودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.51 MB)

3 بررسی تنش ناشی از حمل و نقل در اسب
احسان دیرکوندی؛ علی کیانی؛ روح اله کامیاب کلانتری؛ محمدجواد دادفر؛ علی مقصودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.69 MB)

4 اسب در تاریخ، ادبیات و موسیقی آذربایجان
منصور شکری (یانغین)؛ حسنعلی مه پیکر مقدم؛ ابراهیم خدابنده؛ حمید فاتحی اقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.41 MB)

5 بررسی روش پرورش،نگهداری و خصوصیات فنوتیپی بز کرکی جنوب خراسان
داود علی ساقی؛ اکبر شیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (602.44 K)

6 بررسی خصوصیات سیستم پرورش گوسفند و بز استان قم
مجید کلانتر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

7 بررسی وضعیت واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان مشهد در سال 1379
علی اکبر اردلان دوست؛ سعید مصلحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

8 بررسی عملکرد مرغان مروارید در شرایط پرورش روستائی استان آذربابجان
علیرضا فانی؛ عین اله عبدی قزلجه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (995.91 K)

9 بررسی نحوه گاومیش داری در شرایط روستایی استان آذربایجان غربی
علی محسن پور آذری؛ جهانگیر امینی؛ سراین رزاق زاده؛ علیرضا آقا شاهی؛ بهرام افشار حمیدی؛ رجب حسامی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

10 مقایسه ارزش اصلاحی وزن از شیرگیری بره های نر و ماده ایستگاه پرورش و اصلاح نژاد گوسفند کردی شیروان
سکینه نقویان؛ سعید حسنی؛ مجتبی آهنی آذری؛ علیرضا خان احمدی؛ داود علی ساقی؛ نوربی بی مامی زاده؛ محمدحسن عادلی خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.58 K)

11 تاثیر تراکم انرژی و سایر مواد مغذی جیره در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی
قاسم فرهادی؛ منصور رضایی؛ یدالله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.33 K)

12 تاثیر شدت و مدت زمان محدودیت خوراک در اوایل دوره پرورش بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط آب و هوای شرجی گیلان
حسین محمدزاده کراتی؛ مجید متقی طلب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.28 K)

13 ارزیابی تاثیر مکمل سازی سطوح مختلف سیر و یا پیاز تازه در دوره آغازین پرورش بر عملکرد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
فرهاد اکبرنژاد نشلی؛ رامین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.91 K)

14 بررسی خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی نر و ماده تغذیه شده با نسبت متفاوت انرژی به پروتئین، پرورش یافته در قفس
ملیحه مروت؛ پوریا دادور؛ طاهره محمدآبادی؛ ابراهیم بحرینی؛ رضا مصدق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.21 K)