کلیدواژه ها = درجه حرارت | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تعیین اثر درجه حرارت در پلت کردن جیره های غذایی حاوی آنزیم روی عملکرد جوجه های گوشتی | |
شیدا شفیعی؛ اکبر یعقوب فر؛ بهاره طاهری دزفولی؛ احمد براتی بلداجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.78 K) | ||
2 | مطالعه اثر انعقاد و مدت نگهداری بر راندمان، افت وزن و خصوصیات فیزیک و شیمیایی پنیر لیقوان گاوی | |
رجب حسامی راد؛ راحله نژاد رزمجوی اخگر؛ جهانگیر امینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) |