کلیدواژه ها = درجه حرارت
تعداد مقالات: 2

1 تعیین اثر درجه حرارت در پلت کردن جیره های غذایی حاوی آنزیم روی عملکرد جوجه های گوشتی
شیدا شفیعی؛ اکبر یعقوب فر؛ بهاره طاهری دزفولی؛ احمد براتی بلداجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.78 K)

2 مطالعه اثر انعقاد و مدت نگهداری بر راندمان، افت وزن و خصوصیات فیزیک و شیمیایی پنیر لیقوان گاوی
رجب حسامی راد؛ راحله نژاد رزمجوی اخگر؛ جهانگیر امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)