صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
خاکستر
تعداد مقالات:
14
1
تعیین ترکیبات شیمیایی گیاه مرتعی تاغ در سه مرحله رشد
مسلم باشتنی؛ جلیل فرزادمهر؛ نظر افضلی؛ محمد شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
2
اندازه گیری مواد مغذی واریته های مختلف توت استان مازندران برای تغذیه کرم ابریشم
حمیده مطهری؛ منصور رضایی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (393.14 K)
3
تاثیر عمل آوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی پنبه دانه
انیس کریم کشته؛ یوسف مصطفی لو؛ آشورمحمد قره باش؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (229.78 K)
4
بررسی وضعیت تغذیه مرغداری های صنعتی جوجه های گوشتی استان ایلام
صیفعلی ورمقانی؛ محمد اکبری قرائ؛ هوشنگ لطف الهیان؛ اکبر یعقوبفر؛ هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
5
تعیین ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی گیاه مورینگا (Moringa oleifera)
آرش آذرفر؛ زهرا امینی فرد؛ ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (464.41 K)
6
مقایسه گوشت شتر و گوشت گوساله از نظرکیفیت و ترکیبات شیمیایی
امیر احمدپور؛ مرتضی رضایی ثانی؛ موسی زرین؛ جواد حبیبی زاد؛ رحمان یوسفی؛ رضا صدیقی وثاق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (466.85 K)
7
تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
بهجت خسروی؛ کمال شجاعیان؛ زهرا فیروز کوهی مقدم؛ ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (269.7 K)
8
مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی عسل عرضه شده مناطق مختلف در فروشگاه های اهر
مجتبی مودب گسکرئی؛ مقصود بشارتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (823 K)
9
مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی عسل مناطق مختلف عرضه شده در فروشگاه های تبریز
مقصود بشارتی؛ مجتبی مودب گسکرئی؛ زهرا مرادی قراجه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (762.05 K)
10
بررسی ارزش غذایی گیاه پی کل ( Smyrniopsis aucheri ) در مراحل مختلف فنولوژی در استان کهگیلویه و بویراحمد
جلال محمدی دم طسوج؛ مرتضی اصغری مقدم؛ مصطفی یوسف الهی؛ سیامک پارسایی؛ زهره حبیبی؛ خداداد اجتهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (342.22 K)
11
تعیین کیفیت علوفه گونه سلمه تره (chenopodium album) در سه مرحله فنولوژیکی رشد
حمیده حیدری؛ مسلم باشتنی؛ محمدرضا اصغری؛ حسین نعیمی پور نونسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (301.98 K)
12
بررسی ترکیبات شیمیایی سرشاخه های گیاه مرتعی کهورک در مراحل مختلف رشد
محمد امین زاده؛ مسلم باشتنی؛ علیرضا فروغی؛ جلیل فرزادمهر؛ مهدی ناقوس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.2 K)
13
بررسی تغییرات پروتئین خام،انرژی،چربی و خاکستر در پنج گونه مرتعی مورد مصرف گوسفند و بز در مراتع استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.27 K)
14
اثر فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ایلتومی مواد مغذی و خاکستر استخوان ران جوجه های گوشتی
علیرضا سقائی؛ میرداریوش شکوری؛ بهمن نویدشاد؛ ایوب بدرزاده؛ شعله هوشیار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (72.15 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه