صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
پوست
تعداد مقالات:
13
1
ﺗﻌﯿﻦ وزن ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺰ و ﺑﻬﺮه دﻫﯽ آن در اﺳﺘﺎن ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ کشور
مهناز صالحی؛ افشین بابک؛ سعید شاه کرمی؛ مجید افشار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (380.9 K)
2
ارزﯾﺎﺑﯽ و درﺟﻪ ﺑﻨﺪی ﭘﻮﺳﺖ و ﭼﺮم ﺑﺰﻫﺎی ﻣﻮﺋﯽ اﺳﺘﺎن ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ کشور
مهناز صالحی؛ سید مجتبی سید مومن؛ افشین بابک؛ سعید شاه کرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (342.74 K)
3
تاثیر عنصر گوگرد خوراک برمیزان گوگرد موجود در خون، پشم و پوست گوسفند
مهناز صالحی؛ علی مصطفی تهرانی؛ مجید افشار؛ افشین همتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.49 MB)
4
تاثیر مقادیر مختلف مس خوراک برمقدار مس موجود در سرم، پشم و پوست بره های مغانی
مهناز صالحی؛ علی مصطفی تهرانی؛ ابولفضل عباسی؛ زهرا عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.28 MB)
5
پژوهشی بر مدیریت برداشت الیاف،حفظ پوست ،اثر جنس و سن دام بر تولید کمی و کیفی الیاف بزهای کرکی ایستگاه عباس آباد مشهد
نصرت ا... طاهرپوردری؛ مهناز صالحی؛ رضا نامنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.11 K)
6
ارزیابی کمی پوست بزهای بومی آباده
شراره نگهداری؛ مهناز صالحی؛ علی رضا نوشری؛ نصرت الله طاهرپور؛ دانیال زینعلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (212.41 K)
7
شناسایی گوسفند قره گل
علی رضا فرزاد؛ محمد رئیسیان زاده؛ غلامرضا اشرفی زاده؛ علی اکبر اردلان دوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.32 MB)
8
ارزیابی کمی پوست و چرم بزهای ماده لری
شراره نگهداری؛ مهناز صالحی؛ فرخیه عیسی زاده؛ دانیال زینعلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.59 K)
9
برآورد روند همخونی و اثر آن بر صفات رشد ماندگاری و درجه پوست گوسفند قره گل
فاطمه بحری بیناباج؛ هادی فرجی آروق؛ محمد رکوعی؛ مجید جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.97 K)
10
بررسی ارزش غذایی ارقام مختلف پوست پسته تولیدی منطقه زرندیه در تغذیه دام
کوروش هاشمیان تبریزی؛ علیرضا علیزاده؛ عباسعلی ناصریان؛ مهدی سلیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.54 K)
11
تاثیر عصاره پوست پرتقال بر صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
عباس ابراهیمی؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (76.21 K)
12
تاثیر پوست پرتقال خشک شده بر جمعیت میکروبی ایلتوم جوجه های گوشتی
زهره پورحسین عربانی مقدم؛ علی احمد علوقطبی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.14 K)
13
مقایسه اثر سطوح مختلف عصاره پوست پرتقال بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی
زهره پورحسین عربانی مقدم؛ علی احمد علوقطبی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (79.65 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه