کلیدواژه ها = خراسان رضوی | ||
تعداد مقالات: 11 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی دو وارﯾﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ در ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش in situ | |
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ رحمت اله حق پرور؛ ﻣﺤﻤﺪ معصومی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (187.29 K) | ||
2 | ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی دو وارﯾﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﻗﺒﻞ و ﺑﻌﺪ ﺳﯿﻠﻮ ﺑﻪ روش دو ﻣﺮﺣﻠﻪای ﺗﯿﻠﯽ و ﺗﺮی در ﻣﻨﻄﻘه ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی (ﺑﺮدﺳﮑﻦ) | |
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ علیرضا ﺷﯿﺒﮏ؛ مجید ابراهیم پور؛ محمدرضا امینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.59 K) | ||
3 | ﻧﺎﻟﯿﺰ ﮐﯿﻔﯽ ﻋﺼﺎره اﺗﺎﻧﻮﻟﯽ ﺑﺮهﻣﻮم ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی ﺑﻪ روش ﮔﺎز ﮐﺮوﻣﺎﺗﻮﮔﺮاﻓﯽ و ﻃﯿﻒ ﺳﻨﺠﯽ ﺟﺮﻣﯽ ( GC/MS) | |
سید ناصر خالقی میران؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ محمد رضا یاسمی؛ سکینه بابایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.6 K) | ||
4 | بررسی وضعیت تولید شیر و تولید مثل گاوداری های صنعتی شیری استان خراسان رضوی | |
امید گلزاری محمد آباد؛ علیرضا فروغی؛ ایمان ناصری نسری؛ علی زنگنه؛ فاطمه حیدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.34 K) | ||
5 | بررسی تمایلات نسبی تولیدکنندگان محصول سالم(مطالعه موردی گوشت مرغ) | |
محمد ثوابی؛ علی صالحی؛ محمد معصومی؛ محمد مظهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.64 K) | ||
6 | بررسی سودآوری واحدهای گاو شیری در استان خراسان رضوی | |
اکبر شیری؛ داودعلی ساقی؛ محمد رضا بیرجندی؛ احمد محدث؛ ابوالفضل عباسی؛ غلامرضا اشرفی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.55 K) | ||
7 | بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر گوارش پذیری پسمانده های چهار واریته پسته در خراسان (رضوی) | |
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ رحمت الله حق پرور؛ مسلم مسلمی نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.22 K) | ||
8 | آنالیز کیفی عصاره اتانول بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتو گرافی و طیف سنجی جرمی (GC/MS) | |
ناصر خالقی میران؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ محمدرضا باسامی؛ سکینه بابایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.56 K) | ||
9 | برآورد مولفه های واریانس و تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید شیر در گاوهای براون سوئیس خراسان رضوی | |
سونیا زکی زاده؛ هما شهیدی؛ رضا زرقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.97 K) | ||
10 | بررسی تاثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی پسماندهای دو واریته پسته در خراسان رضوی با استفاده از روش in situ | |
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ رحمت الله حق پرور؛ محمد معصومی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.7 K) | ||
11 | بررسی ارزش غذایی و قابلیت هضم پسماندهای دو واریته پسته قبل و بعد سیلو به روش دو مرحله ای تیلی و تری در منطقه خراسان رضوی (بردسکن) | |
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ علیرضا شیبک؛ مجید ابراهیم پور؛ محمدرضا امینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.79 K) |