کلیدواژه ها = سورگوم | ||
تعداد مقالات: 25 | ||
1 | اثرات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ذرت ﺑﺎ ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺎ و ﺑﺪون اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﯿﺘﺎز ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
علیرضا سقائی؛ ایوب بدرزاده؛ شعله هوشیار؛ داریوش شکوری؛ بهمن نویدشاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.93 K) | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ دو رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﮐﻮﭼﮏ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محمود مسیبی؛ داریوش شکوری؛ ﺻﺪﯾﻒ آزاد ﻣﺮد دﻣﯿﺮﭼﯽ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.77 K) | ||
3 | بررﺳﯽ ﺑﺮﺧﯽ از ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ و ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ دو رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ﺗﺎﺛﯿﺮ آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محمود مسیبی؛ داریوش شکوری؛ ﺻﺪﯾﻒ آزاد ﻣﺮد دﻣﯿﺮﭼﯽ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.76 K) | ||
4 | مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﻣﺎده آﻟﯽ ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه | |
فاطمه مفتاحی؛ آشور محمد قره باش؛ محمد پاسندی؛ علیرضا خان احمدی؛ فرشته ربیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.92 K) | ||
5 | بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک | |
بهناز عینی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدرضا اصغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (836.88 K) | ||
6 | تعیین ضرایب گوارشی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک به روش تولید گاز (in vitro) | |
بهناز عینی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدرضا اصغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (778.78 K) | ||
7 | مطالعه ساختار مولکولی پروتئین ارقام سورگوم ایرانی با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه مادون قرمز | |
حجت قلی زاده؛ عباسعتی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ پی کوانگ یو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB) | ||
8 | بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و آب پنیر | |
سهیلا شبخوان؛ مسلم باشتنی؛ علیرضا فروغی؛ حسین نعیمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (984.75 K) | ||
9 | اثر مرحله ی رشد بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام سیلاژ سورگوم | |
ولی محمد شعبان؛ مسلم باشتنی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ حسین نعیمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) | ||
10 | بررسی تاثیر فرآوری با اوره و ملاس برقابلیت هضم سورگوم علوفه ای به روش In vivo | |
احمد طالب زاده؛ مریم خلیق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.76 MB) | ||
11 | تاثیرسورگوم پر تانن با و بدون آنزیم درجیره غذایی برعملکرد جوجه های گوشتی | |
محمد رضا عبادی؛ علی طورچیان؛ عبدالرسول علامه؛ امیرداور فروزنده؛ سعید اسماعیل خانیان؛ شهاب الدین مشرف | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.94 K) | ||
12 | تعیین میزان تجزیه پذیری و قابلیت هضم ارقام مختلف سورگوم | |
علی اصغر جوان؛ سیداحمد میر محمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.63 MB) | ||
13 | اثرات جایگزینی ذرت با سورگوم با استفاده از آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
ع کریمی؛ م.ح شهیر؛ ع صفامهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.92 K) | ||
14 | پیش بینی انرژی قابل سوخت و ساز هفت لاین سورگوم با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی | |
حمیدرضا ضامن چشک؛ حمیدرضا میرزایی؛ اسما شعبانی؛ محمد صالحی دیندارلو؛ مصطفی احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (788.63 K) | ||
15 | پیش بینی انرژی قابل سوخت و ساز هفت لاین تریتیکاله با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی | |
حمیدرضا ضامن چشک؛ حمیدرضا میرزایی؛ اسما شعبانی؛ محمد صالحی دیندارلو؛ مصطفی احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (632.59 K) | ||
16 | اثر جایگزینی ذرت با سورگوم با و بدون آنزیم بر فراسنجه های خونی و تیتر ایمنی در جوجه های گوشتی در 21روزگی | |
سعیده آهنی؛ نظر افضلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (336.03 K) | ||
17 | تاثیر جایگزینی سورگوم بجای ذرت با و بدون آنزیم در جیره بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی در 42 روزگی | |
سعیده آهنی؛ نظر افضلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.89 K) | ||
18 | اثر پرتو الکترونی بر تجزیه پذیری شکمبه ای سورگوم به روش کیسه های نایلونی | |
نجیب الله افراسیابی؛ قاسم جلیلوند؛ سمیه برکستان؛ نظر آذریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.54 K) | ||
19 | اثر پرتو بیم الکترون برترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری سورگوم علوفه ای غنی شده با اوره با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
سمیه برکستان؛ کمال شجاعیان؛ محمدرضا دهقانی؛ قاسم جلیلوند؛ نجیب الله افراسیابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (499.02 K) | ||
20 | اثر سطوح مختلف اوره بر فراسنجه های تولید گاز علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید گاز (in vitro) | |
مرتضی تقوی؛ محمد سیدی فرگی؛ قاسم جلیلوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.24 K) | ||
21 | تاثیر میکروفلور روده ی کور و تانن بر قابلیت هضم اسیدهای آمینه ی ارقام مختلف سورگوم در مقایسه با ذرت | |
محمدرضا عبادی؛ جواد پوررضا؛ محمدعلی ادریس؛ حمیدرضا رحمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K) | ||
22 | پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در سورگوم با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی | |
حسین انصاری نیک؛ محمد حسینی؛ مهران مهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K) | ||
23 | اثرات جایگزینی ذرت با سورگوم با و بدون استفاده از فیتاز میکروبی بر عملکرد گوشتی جوجه های | |
علیرضا سقائی؛ میرداریوش شکوری؛ بهمن نویدشاد؛ ایوب بدرزاده؛ شعله هوشیار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (68.71 K) | ||
24 | تاثیر دو رقم سورگوم بر مورفولوژی روده کوچک و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
محمود مسیبی؛ میرداریوش شکوری؛ صدیف آزاد مرد دمیرچی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.24 K) | ||
25 | بررسی برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو رقم سورگوم و تاثیر آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
محمود مسیبی؛ میرداریوش شکوری؛ صدیف آزاد مرد دمیرچی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.88 K) |