کلیدواژه ها = کیفیت علوفه | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی تغییرات میزان مواد معدنی گیاه جاشیر (Prangos ferulaceae) در مراحل مختلف فنولوژی | |
خدیجه کریمی؛ محمد ساغری؛ مسلم باشتنی؛ ذبیح الله محمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.95 K) | ||
2 | تاثیر یک نوع کود زیستی بر تغییر خصوصیات ارزش غذایی یک نوع یونجه یکساله و مقایسه آن با کود شیمیایی فسفره در شرایط مزرعه ای | |
محمد ساغری؛ حمیدرضا اصغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.55 K) | ||
3 | تعیین کیفیت علوفه گونه سلمه تره (chenopodium album) در سه مرحله فنولوژیکی رشد | |
حمیده حیدری؛ مسلم باشتنی؛ محمدرضا اصغری؛ حسین نعیمی پور نونسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.98 K) |