کلیدواژه ها = اندام های داخلی
تعداد مقالات: 8

1 اثر مکمل اسیدهای آلی بر روی وزن نسبی اندامهای داخلی و فعالیت آنزیم های سرم جوجه های گوشتی
فاطمه خوشه چین؛ محمد حسینی؛ روح الله نور محمدی؛ مصیب شلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.57 MB)

2 تاثیر مکمل ال-ترئونین بر عملکرد و برخی اندام های درونی بلدرچین ژاپنی در جیره ی بر پایه گندم
دلنیا احمدپور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری؛ هما آراک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.58 MB)

3 اثر سطوح مختلف اسید آلی بر وزن نسبی اندام های داخلی جوجه گوشتی تغذیه شده با جیره های با پروتئین و انرژی تعدیل شده
لیدا بابائی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

4 تاثیر تغذیه سطوح مختلف آفلاتوکسین B1برروی عملکرد و وزن برخی از اندام های داخلی طیور گوشتی
علیرضا حاذق؛ نظر افضلی؛ حسن کرمانشاهی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.01 K)

5 تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara Scolymus) بر وزن اندام های داخلی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن
مهدی خرمشاهی؛ فیروز صمدی؛ پوریا رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (494.96 K)

6 تاثیر سطوح مختلف تفاله خشک مرکبات بر وزن و طول نسبی اندام های داخلی جوجه های گوشتی
زهرا نیک نفس دهقانی؛ مسلم آلبا؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ روح الله میرمحمودی؛ سعید امین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.35 K)

7 تاثیر سطوح مختلف آفلاتوکسینB1 بر صفات لاشه و وزن برخی از اندام های داخلی بلدرچین ژاپنی تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف خارمریم
راضیه کاروان مقدم؛ مهران مهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ محمود قزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.85 K)

8 اثرات پودر ریشه کاسنی بر صفات لاشه و اندام های داخلی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم
زهره حاج ابول لو؛ علی میرزا آقازاده؛ الناز نبی یار؛ مجتبی ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.25 K)