کلیدواژه ها = طحال
تعداد مقالات: 8

1 بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس درمنه بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فرزانه رحیمی نیت؛ شکوفه غضنفری؛ داوود شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.72 MB)

2 اثرات سطوح مختلف پودر شوید در خوراک بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی
مهدی بهادری؛ مهرداد ایرانی؛ بهمن اسلامی؛ زربخت انصاری؛ رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.23 MB)

3 بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از مکمل آنزیم همی سل در دوره پایانی پرورش صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی؛ منصور رضائی؛ وحید تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.14 MB)

4 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ و اﺳﯿﺪ آﺳﮑﻮرﺑﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
مصطفی رستمی؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (959.43 K)

5 اثر اسانس مرزه (خوزستانی) و آلفاتوکوفرول بر وزن زنده و وزن نسبی اندام های داخلی مرغ گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمدرضا ارجمند کرمانی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.87 K)

6 اثر اسیدیفایر گلوباسید LFPA و گلوباسید DW بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
احسان اله نوبخت؛ محمدرضا احمدی شورکائی؛ حیدر نعمت زاده؛ مفید وسگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.61 K)

7 اثر سطوح مختلف سن بیوتیک بایومین ایمبو بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمدعی عزیز موسوی؛ علیرضا صیداوی؛ محمد داداش بیکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.87 K)

8 بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش انرژی قابل متابولیسم پودر طحال (Spleen meal) برای تغذیه طیور
مسعود پهلوان زاده؛ ناصر موسوی؛ محسن نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.66 K)