کلیدواژه ها = اجزای لاشه
تعداد مقالات: 7

1 اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر ترکیب لاشه جوجه های گوشتی
محمد سالاری؛ فرشید خیری؛ جواد نصر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.25 MB)

2 اثر پودر خشک گیاه علف چشمه ( L.Nasturtiumofficinale ) بر اجزای لاشه جوجه های گوشتی
محمد روستایی علی مهر؛ سیده هاشمیه میر باقری؛ محمود حقیقان رودسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

3 بررسی اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی در جیره دوره پایانی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مجید اله یاری شهراسب؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (210.43 K)

4 اثرات نانو ذرات اکسید آهن بر برخی اجزای لاشه بلدرچین نر ژاپنی
اسماعیل عبدالوند؛ امجد فرزین پور؛ اسعد وزیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.44 K)

5 تاثیر مکمل آرژنین در جیره ذرت - کنجاله سویا بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی پرورش یافته در ارتفاع بالا
مریم حیدری مقدم؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.08 K)

6 افزودن ترئونین به جیره و تاثیر آن بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
عبدالله احمدی چلچه؛ جواد پور رضا؛ نصرالله ولی؛ فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.01 K)

7 تاثیر مکمل آرژنین در جیره ذرت-کنجاله سویا بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی پرورش یافته در ارتفاع بالا
مریم حیدری مقدم؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.01 K)