کلیدواژه ها = پروتوزوآ
تعداد مقالات: 8

1 مطالعه تاثیر عصاره الکی میخک بر روند تولید گاز متان و جمعیت پروتوزوآی شکمبه با استفاده از جیره ی کاربردی در شرایط آزمایشگاهی
علی حلیمی شبستری؛ رامین سلامت دوست نوبر؛ ناصر ماهری سیس؛ شاهین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

2 تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر فراسنجه های شکمبه ای، جمعیت پروتوزوآ شکمبه و مصرف خوراک در گوسفندان
زینب رئیسی؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.86 K)

3 بررسی تنوع پروتوزوآهای مژکدار شکمبه در گوسفندان قزل منطقه آذربایجان شرقی
عادل انصاری؛ اکبر تقی زاده؛ مقصود بشارتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.14 K)

4 تاثیر پودر سیر بر تخمیر میکروبی شکمبه با استفاده از روش تولید گاز
ایلناز شیخ الاسلامی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ غلامعلی مقدم؛ حسین جان محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.56 K)

5 اثر تیمول به شکل معمولی و کپسوله شده بر غلظت گلوکز پلاسما و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه
زهرا زمانی؛ داریوش علیپور؛ حمیدرضا مقیمی؛ علیرضا مرتضوی؛ مصطفی صفاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.06 K)

6 اثر یک مخلوط اسانسی بر قابلیت هضم ظاهری، pH و جمعیت پروتوزوای شکمبه در گوسفند کردی
ناصر خاطری؛ عثمان عزیزی؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.96 K)

7 بررسی اثر افزودن منابع روغنی با پروفیل متفاوت اسیدهای چرب بر متابولیسم و جمعیت میکروبی شکمبه در محیط برون تنی
حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ محمد غفارزاده؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (549.1 K)

8 اثر اکسید منیزیم و بی کربنات سدیم در جیره بر توان تولید و تعداد پروتوزوآهای مایع شکمبه در بره های پرواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی؛ فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه؛ سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.12 K)