صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
پروتوزوآ
تعداد مقالات:
8
1
مطالعه تاثیر عصاره الکی میخک بر روند تولید گاز متان و جمعیت پروتوزوآی شکمبه با استفاده از جیره ی کاربردی در شرایط آزمایشگاهی
علی حلیمی شبستری؛ رامین سلامت دوست نوبر؛ ناصر ماهری سیس؛ شاهین حسن پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.56 MB)
2
تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر فراسنجه های شکمبه ای، جمعیت پروتوزوآ شکمبه و مصرف خوراک در گوسفندان
زینب رئیسی؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (106.86 K)
3
بررسی تنوع پروتوزوآهای مژکدار شکمبه در گوسفندان قزل منطقه آذربایجان شرقی
عادل انصاری؛ اکبر تقی زاده؛ مقصود بشارتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (431.14 K)
4
تاثیر پودر سیر بر تخمیر میکروبی شکمبه با استفاده از روش تولید گاز
ایلناز شیخ الاسلامی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ غلامعلی مقدم؛ حسین جان محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (307.56 K)
5
اثر تیمول به شکل معمولی و کپسوله شده بر غلظت گلوکز پلاسما و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه
زهرا زمانی؛ داریوش علیپور؛ حمیدرضا مقیمی؛ علیرضا مرتضوی؛ مصطفی صفاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.06 K)
6
اثر یک مخلوط اسانسی بر قابلیت هضم ظاهری، pH و جمعیت پروتوزوای شکمبه در گوسفند کردی
ناصر خاطری؛ عثمان عزیزی؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (289.96 K)
7
بررسی اثر افزودن منابع روغنی با پروفیل متفاوت اسیدهای چرب بر متابولیسم و جمعیت میکروبی شکمبه در محیط برون تنی
حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ محمد غفارزاده؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (549.1 K)
8
اثر اکسید منیزیم و بی کربنات سدیم در جیره بر توان تولید و تعداد پروتوزوآهای مایع شکمبه در بره های پرواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی؛ فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه؛ سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.12 K)