کلیدواژه ها = کاه کنجد | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکبمه ای کاه کنجد با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
علیرضا ذبیح الله زاده سماکوش؛ غلامرضا مختارپور؛ رضا رحمتیان؛ سهراب شعبانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
2 | تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم کاه کنجد استان بوشهر | |
امیر ارسلان کمالی؛ محمود دشتی زاده؛ عبدالمهدی کبیری فرد؛ محمد هادی صادقی؛ ابوطالب صادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.46 K) | ||
3 | بررسی پارامترهای تولید گاز و هضم پذیری کاه کنجد فرآوری شده با مواد شیمیایی و بخار آب تحت فشار | |
حمید بانشی؛ طاهره محمدآبادی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی چاجی؛ محمود قاسمی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.71 K) |