کلیدواژه ها = قوچ زل | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکبمه ای کاه کنجد با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
علیرضا ذبیح الله زاده سماکوش؛ غلامرضا مختارپور؛ رضا رحمتیان؛ سهراب شعبانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
2 | بررسی تاثیر سطوح مختلف گلیسرول بر خصوصیات اسپرم قوچ زل در رقیق کننده های تریس و سیترات در شرایط منجمد | |
بهمن پریزادیان کاوان؛ دانیال حاجیلری؛ یوسف جعفری آهنگری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.36 K) | ||
3 | بررسی اثر سطوح مختلف زرده تخم مرغ بر برخی از خصوصیات اسپرم قوچ زل پس از انجماد | |
مهناز احمدی همدانی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (166.1 K) | ||
4 | بکارگیری سطوح مختلف گلیسرول در محافظت انجمادی اسپرم قوچ زل | |
مهناز احمدی همدانی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید زره داران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (213.55 K) |