کلیدواژه ها = قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
تعداد مقالات: 7

1 قابلیت هضم پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا( Sitophila Neurospora) به روش آزمایشگاهی
معصومه تکلوزاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

2 مطالعه تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا برترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی تفاله زیتون
مسعود ذبیحی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

3 تعیین حجم گاز تولید شده، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی تفاله زیتون عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا در روش in vitro
مسعود ذبیحی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB)

4 تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف محلول در شوینده خنثی و غلظت ترکیبات تاننی و فنولی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
معصومه تکلوزاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.33 K)

5 تعیین حجم گاز تولید شده به روش آزمایشگاهی و انرژی متابولیسمی پوست سبز گردوی عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
معصومه تکلوزاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (174.82 K)

6 بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو
معصومه تکلوزاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.11 K)

7 تعیین ضرایب هضمی، انرژی متابولیسمی و تجزیه پذیری موثر پوست پسته عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
مهتاب وهاب زاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.72 K)