کلیدواژه ها = آردی
تعداد مقالات: 8

1 اثر شکل فیزیکی کنسانتره در جیره های کاملا مخلوط بر ترکیبات شیر گاوهای شیرده
مرتضی عباسی؛ مسلم باشتنی؛ علیرضا فروغی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

2 تاثیر جیره های پلت شده و آردی به همراه سطوح مختلف آنزیم بیوزایم در عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره شفیعی سروستانی؛ نجفقلی دبیری؛ محمد جواد آگاه؛ حسین نوراللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

3 مقایسه عملکرد خوراک پلت شده با شیوه های مرسوم خوراک دهی در پرواربندی گوسفند نژاد شال
ابوالقاسم لواف؛ سهراب رسولی؛ رامین جعفرزاده قدیمی؛ محمود شعبانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.21 K)

4 تاثیر فرایند حرارتی و شکل فیزیکی در ساخت خوراک روی عملکرد جوجه های گوشتی در اوایل دوره پرورش
علیرضا عموئیان خاوه؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.14 K)

5 اثر فرم فیزیکی خوراک، شدت محدودیت خوراک دهی و مدت اعمال محدودیت بر عملکرد جوجه های گوشتی
سارا شعبانی؛ علیرضا صیداوی؛ لیلا اسدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.83 K)

6 اثر فرم فیزیکی خوراک، شدت محدودیت خوراک دهی و مدت اعمال محدودیت بر فلور میکروبی جوجه های گوشتی
سارا شعبانی؛ علیرضا صیداوی؛ لیلا اسدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.01 K)

7 اثرات مصرف خوراک رشد پلت و آردی بر فراسنجه های خونی گوساله های هلشتاین در زمان از شیر گیری
مهدی عابد؛ علیرضا علیزاده؛ کیوان کرکودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.65 K)

8 اثر شکل دان (پلت و آردی) و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان
حامد خندائی؛ شهریار مقصودلو؛ آشور محمد قره باش؛ زهرا تراز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.86 K)