کلیدواژه ها = پانکراس
تعداد مقالات: 6

1 اثرات سطوح مختلف پودر شوید در خوراک بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی
مهدی بهادری؛ مهرداد ایرانی؛ بهمن اسلامی؛ زربخت انصاری؛ رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.23 MB)

2 بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از مکمل آنزیم همی سل در دوره پایانی پرورش صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی؛ منصور رضائی؛ وحید تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.14 MB)

3 بررسی اثر مکمل سازی سطوح مختلف تفاله خرمای (.Phoenix dactylifera L)فرآوری شده با آنزیم بر صفات لاشه و ترکیب شیمیایی آن در جوجه های گوشتی
محمد طاهر میرکزهی؛ مجید جعفری؛ محرم ولیزاده؛ احسانعلی موسوی؛ طیبه بارانزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.95 K)

4 اثر تغذیه پس از هچ بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی؛ علی اکبر توتونچی؛ عابد رحمانی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ مجتبی حقیقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.97 K)

5 ارزیابی سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون (Olea europaea L) و آلفا- توکوفریلاستات در شرایط تنش گرمایی
محمدجواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن صالح؛ محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.64 K)

6 بررسی اثر پرچمگل زعفران بر صفات لاشه و وزن اندام های داخلی در جوجه های گوشتی
علی یوسفی؛ مهدی ناقوس؛ محمد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.26 K)