صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
ویرجینیامایسین
تعداد مقالات:
11
1
اثرات دارچین و آلوئه ورا در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
ساناز نوروزی؛ علی اصغر صادقی؛ پروین شورنگ؛ محمد چمنی؛ رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.63 MB)
2
اثر فرمکتو، باکتوسل و بیواسترانگ در جیره های عاری از آنتیبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
مرتضی بیکی بندرآبادی؛ محمد هاشمی؛ علی اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.31 K)
3
مقایسهی اثر افزودن سه عصارهی تجاری گیاهی و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (747.19 K)
4
مقایسهی اثر افزودن آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و سه عصاره تجاری گیاهی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (413.95 K)
5
مقایسهی اثر افزودن سه عصاره تجاری گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (457.22 K)
6
بررسی اثر پربیوتیک (آمکس)، اسید آلی (آلتیمیت اسید)، پروبیوتیک (بیوپلوس 2ب) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد و جمعیت لاکتوباسیلوس در ایلئوم جوجه های گوشتی
حامد رضوی؛ حبیب اقدم شهریار؛ علیرضا احمد زاده؛ مهدی قادری جویباری؛ سعید گلی؛ نوید رضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (197.51 K)
7
اثر گیاه و عصاره روغنی رزماری و آنیس بر عملکرد جوجه های گوشتی
ماریا شیخ احمدی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری؛ عثمان عزیزی؛ فرهاد خلیق قره تپه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (162.84 K)
8
مقایسه اثر مکمل ورمی هوموس و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر برخی صفات بیوشیمیایی سرم، درصد هماتوکریت و میزان هموگلوبین بلدرچین ژاپنی
محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مصعب احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (314.56 K)
9
مقایسه اسانس مریم گلی (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی
رضا مصدق؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ محسن تقی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (71.69 K)
10
مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.29 K)
11
مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (74.18 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه