کلیدواژه ها = آنزیم | ||
تعداد مقالات: 99 | ||
1 | اﺛﺮﺗﻔﺎﻟﻪ ﺳﯿﺐ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
زﻫﺮا ﺣﯿﺪری؛ ﻗﺮﺑﺎﻧﻌﻠﯽ ﺻﺎدﻗﯽ؛ اﺣﻤﺪ ﮐﺮﯾﻤﯽ؛ ﻋﺜﻤﺎن ﻋﺰﯾﺰی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.38 K) | ||
2 | پیاﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
زهرا امیدی کوشک قاضی؛ منوچهر هاشمی دهقی؛ مختار خواجوی؛ مصطفی محقق دولت آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.9 K) | ||
3 | ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
زهرا امیدی کوشت قاضی؛ منوچهر هاشمی دهقی؛ مختار خواجوی؛ مصطفی قادری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.53 K) | ||
4 | اثر ﻧﻮع و ﺳﻄﺢ آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز و ﻧﺴﺒﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﻪ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ وﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺳﻦ21 روزگی | |
میثم کوچک زاده اصفهانی؛ علی تبعیدیان؛ محمد محمدرضایی؛ نیلوفر گودرزی؛ زینب پناهپور؛ عباسعلی قیصری؛ محسن قاسمی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.45 K) | ||
5 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر وﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار | |
علی اصغر ساکی؛ م رابط؛ س میرزایی؛ پ زمانی؛ م عباسی نژاد؛ ا.م وطن خواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.35 K) | ||
6 | اثر عرق خارشتر بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
پری نسا عبدالهی؛ نظر افضلی؛ هادی سریر؛ محمد حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB) | ||
7 | اثر سطوح مختلف تفاله زیتون و آنزیم ناتوزیم P2 بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی | |
جعفر جعفری؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری؛ طاهره محمد آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.88 K) | ||
8 | استفاده از پودر هسته خرما فرآوری شده با آنزیم بر عملکرد و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی | |
جمال آمینی کانی سیران؛ مهدی تقی نژاد رودبنه؛ محمد افروزیه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.17 K) | ||
9 | تعیین ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه های گوشتی | |
مجتبی زاغری؛ محمد مهدی قاسمی؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.63 K) | ||
10 | تأثیر استفاده ازمکمل آنزیمی تجزیه کننده پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای در جیره های حاوی کنجاله کلزا بر روی عملکرد جوجه های گوشتی | |
امید احمدآلی؛ موسی اسلامی؛ نجفقلی دبیری؛ جمال فیاضی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.95 K) | ||
11 | تاثیر فرم دانه گندم(کامل و خردشده) با وبدون آنزیم برعملکرد ، فیزیولوژی دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی | |
خدیجه رحیمی؛ میر وحید ساداتی؛ جاوید فرج پورسلماسی؛ رامین آراسته | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.02 K) | ||
12 | تاثیر سطوح مختلف برگ زیتون بر فعالیت آنزیم ها و غلظت هورمون های تیروئیدی سرم خون جوجه های گوشتی در دو شرایط دمای طبیعی و استرس سرمایی | |
صیفعلی ورمقانی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمد حسن زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (934.25 K) | ||
13 | استفاده از سطوح متفاوت سبوس گندم و تاثیر آن روی صفات لاشه جوجه های گوشتی | |
سمیه دیمه؛ نظر افضلی؛ آرش امیدی؛ محمد حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (186.9 K) | ||
14 | تاثیر سطوح افزایشی تریتیکاله با و بدون آنزیم بر عملکرد و برخی از خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
مرتضی اسماعیلی؛ امیر حسین طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ مهدی زمانی راد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.73 K) | ||
15 | تاثیر کنجاله تخم پنبه مکمل شده با لایزین و آنزیم بر عملکرد مرغان تخم گذار در انتهای دوره | |
خشایار پورنیا؛ علی اصغر ساکی؛ مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ جلال سالاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (202.86 K) | ||
16 | تاثیر استفاده از پودر هسته ی خرما به همراه مکمل آنزیمی بتا- ماناناز در جیره غذایی بر عملکرد مرغان تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ | |
وحید براتیان؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (220.07 K) | ||
17 | تاثیر استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه جو بر حسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها | |
عادل مفتخر زاده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.88 K) | ||
18 | بررسی اثر سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم برحسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها | |
عادل مفتخرزاده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.08 K) | ||
19 | اثر محدودیت زود هنگام خوراک با آنزیم بر عملکرد، توسعه اندام های گوارشی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی | |
مسعود پلنگی؛ وحید رضایی پور؛ مهرداد ایرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.56 K) | ||
20 | تاثیرسورگوم پر تانن با و بدون آنزیم درجیره غذایی برعملکرد جوجه های گوشتی | |
محمد رضا عبادی؛ علی طورچیان؛ عبدالرسول علامه؛ امیرداور فروزنده؛ سعید اسماعیل خانیان؛ شهاب الدین مشرف | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.94 K) | ||
21 | اثرات آنزیم، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی | |
محمد فاضلی نسب؛ فرید شریعتمداری؛ عبداله حسینی؛ مازیار محیطی اصلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.26 K) | ||
22 | تاثیر استفاده از تفاله ی زیتون در جیره غذایی با و بدون آنزیم بر عملکرد مرغان تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ | |
محمد احسانی؛ محمد زارعی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.42 K) | ||
23 | بررسی تاثیر افزودن تفاله ی زیتون با و بدون آنزیم در جیره ی غذایی بر شمارش تفریقی گلبول های سفید و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در مرغان تخمگذار | |
محمد احسانی؛ محمد زارعی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.47 K) | ||
24 | اثر استفاده از سبوس گندم با و بدون آنزیم بر رشد و عملکرد جوجه های گوشتی | |
سمیه دیمه؛ نظر افضلی؛ آرش امیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.7 K) | ||
25 | تعیین اثر درجه حرارت در پلت کردن جیره های غذایی حاوی آنزیم روی عملکرد جوجه های گوشتی | |
شیدا شفیعی؛ اکبر یعقوب فر؛ بهاره طاهری دزفولی؛ احمد براتی بلداجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.78 K) |