کلیدواژه ها = دانسیته توده ای | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکی محصولات سویا | |
فاطمه رحمتی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ مختار مهاجر؛ وحید رزم آذر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB) | ||
2 | تعیین قابلیت حل، دانسیته توده ای، جرم حجمی و ظرفیت نگهداری آب در تفاله انگور قرمز و سفید | |
لطیف زالی کره ناب؛ رسول پیر محمدی؛ طاهر یلچی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.44 K) | ||
3 | تعیین قابلیت حل، دانسیته توده ای، ظرفیت نگهداری آب و جرم حجمی لحظه ای چهار محصول فرعی کشاورزی | |
مجید دهقان؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ مجتبی حسین زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.58 K) | ||
4 | اندازه گیری ترکیبات شیمیایی، برخی خصوصیات فیزیکی و قابلیت هضم پوسته های بادام درختی | |
طاهر یلچی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.85 K) |