کلیدواژه ها = ظرفیت بافری
تعداد مقالات: 3

1 ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکی محصولات سویا
فاطمه رحمتی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ مختار مهاجر؛ وحید رزم آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

2 تعیین ارزش غذایی و ظرفیت بافری پسماند خشک شده و سیلو شده کدو آجیلی
الهه واحدی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.06 K)

3 اثر افزودن خوراک گلوتن ذرت بر ظرفیت بافری و پایداری هوازی سیلاژ ذرت
فرشید میرزایی؛ احمد افضل زاده؛ حسن فضائلی؛ محمدعلی نوروزیان؛ هادی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.81 K)