کلیدواژه ها = CNCPS
تعداد مقالات: 10

1 بررسی عملکرد نیتروژن پودر ماهی ،تفاله گندم، کنجاله سویا و سویای فراوری شده در نشخوارکنندگان با استفاده از دو روش سه مرحله ی آنزیمی و CNCPS
لیلا حیدری؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.52 K)

2 مقایسه بخش های مختلف پروتیئن ضایعات کشتارگاه های طیور بر اساس CNCPS
لیلا جوادی؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ علیرضا علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.42 K)

3 ارشیابی مواد خوراکی در سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل
محدثه رودباری؛ تقی قورچی؛ نسیم رودباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (886.79 K)

4 تعییین بخشهای مختلف پروتئین خام علوفه اسپرس فراوری شده و نشده با استفاده از روش کیسه های نایلونی و سیستم CNCPS
حامد خلیل وندی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.81 K)

5 تعیین بخش های مختلف پروتئین علوفه خلر (Lathyrus sativus) فرآوری شده و نشده به وسیله سیستم CNCPS و روش کیسه های نایلونی
نرگس وحدانی؛ حسین مروج؛ کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.89 K)

6 بررسی میزان تجزیه پذیری و ویژگی های پروتئین خام جلبک دریایی (سارگاسوم ایلیسیفولیوم) با استفاده از مدل CNCPS
علی رضا ولی کمال؛ تقی قورچی؛ مهدی فرحپور؛ عاشور محمد قره باش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.13 K)

7 تاثیر کشت قارچ بر اجزاء کربوهیدرات علوفه ارزن دم روباهی
نورمحمد تربتی نژاد؛ اسماعیل رضوی؛ سعید حسنی؛ فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.09 K)

8 مقایسه بخش های نیتروژن دار برخی مواد خوراکی غنی از پروتئین عبوری با استفاده از روش CNCPS
پریسا خیراندیش؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.16 K)

9 تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتئین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS
مریم صاحبی اعلاء؛ فرخ کفیل زاده؛ معصومه حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K)

10 ارزیابی کیفی پروتئین علوفه تازه و سیلو شده دو رقم تاج خروس و مقایسه آن با ذرت علوفه ای بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)
حمید ربانی؛ احمد میرهادی؛ حسن علی عربی؛ حسن فضائلی؛ حمیدرضا محجوبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.81 K)