کلیدواژه ها = پودر ضایعات
تعداد مقالات: 10

1 مقایسه روند تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین پودر ضایعات کشتارگاه طیور با کنجاله سویا و پودر ماهی
محمد زهره وند؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ علیرضا علیزاده؛ مهدی تقی نژاد رودبنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.02 K)

2 ارزش تغذیه ای پودر ضایعات کشتارگاه طیور بر عملکرد جوجه های گوشتی
آرش حسن زاده سیدی؛ بهرام علی زاده؛ حسین جانمحمدی؛ علی حسینخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.91 K)

3 مقایسه ترکیبات شیمیایی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور تولیدی در سه کشتارگاه استان تهران
لیلا جوادی؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ علیرضا علیزاده؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.42 K)

4 بررسی مزایا و معایب پودر بقایای کشتارگاهی طیور در تغذیه دام، طیور و آبزیان
حسین جانمحمدی؛ سهیلا محمودی؛ ویسی بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (218.06 K)

5 اثرات استفاده از پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر وقوع درماتیت بالشتک کف پایی و خصوصیات بستر در جوجه های گوشتی
حسن قهری؛ محمد عبداله اوشاقی؛ محمدامین زندیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.15 K)

6 مروری بر تأثیر استفاده از پودر بقایای کشتارگاهی طیور در تغذیه جوجه های گوشتی
حسین جانمحمدی؛ سهیلا محمودی؛ میثم محمدپناه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.5 K)

7 تأثیر سطوح مختلف پودر ضایعات جوجه کشی بر خصوصیات استخوان درشتنی و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
محمدرضا کوهی؛ منصور رضایی؛ اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.08 K)

8 اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی-مواد معدنی بر برخی خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی
رضا سلیمی؛ شهریار مقصودلو؛ زهرا تراز؛ عاطفه حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (730.84 K)

9 اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی-مواد معدنی بر عملکرد تولیدی جوجه بلدرچین های ژاپنی 3 تا 1 هفتگی
رضا سلیمی؛ شهریار مقصودلو؛ زهرا تراز؛ عاطفه حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (922.42 K)

10 تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با روش کیسه های نایلونی
اکبر تنکابنی رضائی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K)