کلیدواژه ها = اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری
تعداد مقالات: 1

1 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
یونس مدنی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی چراتی؛ فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)