کلیدواژه ها = بره مغانی
تعداد مقالات: 6

1 اثر کود مرغی فرآوری شده در جیره بر قابلیت هضم و پارامترهای خون بره های نر مغانی
ایوب عزیزی شترخفت؛ نادر پاپی؛ آزاده گراوند؛ آرمان فتاحی؛ وحید عباسی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.16 K)

2 تعیین مناسبترین وزن کشتار در بره های نر مغانی
مهدی بایری یار؛ نصراله پیرانی؛ صادق علیجانی؛ عباس رافت؛ طاهر یلچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.93 K)

3 اثرات تغذیه روغن ماهی محافظت شده به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3 بربر شاخصهای کیفی گوشت در بره های نر مغانی
وحید واحدی؛ مرتضی بهروزلک؛ نعمت هدایت ایوریق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (805.14 K)

4 اثرات تغذیه روغن ماهی محافظت شده به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3 برعملکرد رشد بره های نر مغانی
وحید واحدی؛ مرتضی بهروزلک؛ نعمت هدایت ایوریق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.62 K)

5 ارزیابی دقت اندازه گیریهای خطی بدن در بره های مغانی برای پیش بین میزان لاشه تولیدی و محتوای چربی لاشه پس از کشتار
مهدی حسینی وردنجانی؛ رضا میرایی آشتیانی؛ عباس پاکدل؛ حسین مرادی شهربابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.8 K)

6 تاثیر تغذیه سطوح مختلف تفاله چغندرقند بر فراسنجه های خونی برده های نر پرواری نژاد مغانی
علی بطحایی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ حسن یکتا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.09 K)