کلیدواژه ها = گوشت گوسفند | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | ارزیابی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته سیلو شده برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری | |
زهرا عبادی؛ علی مهدوی؛ نادر پاپی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (91.11 K) | ||
2 | اثر جیره حاوی پسماند عمل آوری شده میوه و تره بار برترکیب املاح گوشت گوسفند | |
زهرا عبادی؛ مهناز صالحی؛ ابوالفضل عباسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.67 MB) | ||
3 | بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری | |
زهرا عبادی؛ علی مهدوی؛ علیرضا آقا شاهی؛ احمد میرهادی؛ فضل ا.. موسوی؛ کیانوش سامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.54 K) |