کلیدواژه ها = اﺳﯿﺪآﻣﯿﻨﻪ ﮐﻞ و ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ
تعداد مقالات: 1

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات اﺻﻠﯽ ﻧﻮع اﺳﯿﺪآﻣﯿﻨﻪ ﺧﻮراک و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
علی گلشاهی؛ علی محمدی؛ میثم هاشم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)