کلیدواژه ها = تکنیک تولید گاز
تعداد مقالات: 7

1 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری گل محمدی در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.75 K)

2 تاثیر بیوتین بر روند تخمیری جلبک آزولا (Azolla Pinnata) با استفاده از تکنیک In vitro و In situ
کریم فلکیان؛ عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.79 K)

3 ارزیابی ارزش غذایی و قابلیت هضم پنج گونه از علوفه های مرتعی منطقه خراسان رضوی با استفاده از آزمون تولید گاز
فائزه فاضل ترشیزی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.04 K)

4 اثر عصاره دو گیاه دارویی (سپیده و مریم نخودی) بر تولید گاز شکمبه ای و فراسنجه های هضم
سمیه خورشیدی؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ علی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.71 K)

5 بررسی گوارش پذیری و انرژی قابل متابولیسم گیاه پی کل (Smyrniopsisaucheri ) منطقه کهگیلویه با استفاده از تکنیک تولید گاز
جلال محمدی دم طسوج؛ مرتضی اصغری مقدم؛ مصطفی یوسف الهی؛ سیامک پارسایی؛ زهره حبیبی؛ خداداد اجتهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.76 K)

6 اثر افزایش فشار و مجاورت گازهای تخمیری با میکروب های شکمبه بر تولید و ترکیب گاز و قابلیت هضم در شرایط آزمایشگاهی
مرضیه قدمی کوهستانی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ هادی ابراهیمی؛ وحیده حیدریان میری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.11 K)

7 تعیین ارزش غذایی علوفه برخی از هیبریدهای ذرت سیلوئی
حسین غلامی؛ شورش آرو؛ اکبر تقی زاده؛ فرهاد عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.64 K)